National

CRIMĂ LA SATU MARE. Doi bărbaţi găsiţi morţi în casă. Corpurile celor doi au fost găsite pe podea, cu gâtul tăiat. CRIMINALUL A FOST PRINS

După mai multe ore de cercetări anchetatorii au stabilit că este vorba despre crimă în cazul celor doi bărbaţi găsiţi decedaţi în propriul apartament de pe str. Ravensburg din Micro 15.

Corpurile celor doi au fost găsite pe podea, cu gâtul tăiat, iar locuinţa răvăşită, conform PortalSM.

Poliţia are un cerc de suspecţi, după ce azi noapte au făcut razii în anumite zone în care stau boschetari. Se presupune că victimele cunoşteau criminalul/criminalii.

Victimele sunt un bărbat de 74 de ani şi fiul acestuia, de 35, imobilizat la pat din cauza unui handicap.

Cadavrele au fost depuse la morgă în vederea efectuării necropsiei, urmând să fie stabilite exact cauzele decesului. (Sursa PortalSM)

ACTUALIZARE

Reușită a oamenilor legii din Satu Mare care au reușit să îl prindă pe bărbatul suspectat că ar fi ucis două persoane chiar în casa în apartamentul în care locuiau.

Poliţiştii l-au prins, miercuri după-amiază, pe principalul suspect de comiterea dublului asasinat din Satu Mare, fiind vorba de un bărbat de 34 de ani care ar fi cunoscut victimele şi le-ar fi atacat în urma unor certuri.

Bărbatul este audiat şi ar urma să fie propus pentru arestare preventivă pentru omor calificat

Te-ar putea interesa si

Celebrul cântăreț Ghiță Muntean, victimă a unor escroci. Ne cere ajutorul

Vasile Dale

GRAV ACCIDENT ÎN JUDEŢUL VECIN: Trei morți după ce maşina în care se aflau a ajuns într-un şanţ. Toţi trei s-au înecat

Redactie

În perioada Crăciunului: 40 de bărbați prinși de grănicerii ucraineni în timp ce voiau să treacă ilegal granița. Presa ucraineană spune că sunt rețele criminale de transport al cetățenilor ucraineni de vârsta recrutării

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.