BREAKING NEWSRecomandate

ACTUALIZARE – NU SE MAI OPRESTE: „PNEUMOLOGUL” A LOVIT DIN NOU LA SATULUNG. VICTIME – MASINA POLITIEI? SI UN JEEP (EXCLUSIV)

Revenim cu informatii noi referitoare la cazul care a pus pe jar autoritatile politienesti din judetul Maramures, dar si locuitorii unei intregi localitati.

Conform ultimelor informatii venite de la Satulung, cel poreclit de localnici „PNEUMOLOGUL” (asta pentru ca inteapa pneurile autoturismelor localnicilor la adapostul intunericului, n.r.).

De aceasta data individul necunoscut deocamdata a spart pneurile unui autoturism de teren. Este cea de-a doua distrugere la aceeasi familie din Satulung, dupa ce cu o noapte in inainte i-a intepat pneurile la un alt autoturism.

Cu toate ca in noaptea de duminica spre luni politistii au patrulat prin localitate, „pneumologul” a actionat tot la adapostul intunericului.

Si asta nu ar fi tot. IN ACEASTA SEARA, „PNEUMOLOGUL” AR FI DAT IAR O LOVITURA. De aceasta data „victima” ar fi cazut chiar „AUTOSPECIALA DE POLITIE” care ar fi ramas „pe butuci”. De altfel, in Satulung au fost vazute seara aceasta sapte echipaje de politie scotocind satul.

Update: Aceasta informatie a fost infirmata de oamenii legii!

Nici localnicii nu sunt mai linistiti. Acestea vor sa reorganizeze cetele inarmate cu bate de acum patru ani de zile, cand un piroman a terorizat localitatea exact in aceasta perioada!

Asteptam si o reactie oficiala din partea autoritatilor referitoare la acest subiect.

Actualizare
„Pana in acest moment cinci persoane au reclamat ca le-au fost distruse anvelopele autoturismelor. In fiecare caz a fost intocmit dosar penal si se desfășoară cercetari in vederea identificarii autorilor si tragerii acestora la răspundere penala”, au declarat reprezentanţii  IPJ Maramureş.

CITESTE SI:

INCA O SERIE: PATRU AUTOTURISME SI UN TIR VANDALIZATE LA SATULUNG. „PNEUMOLOGUL” LOVESTE DIN NOU IN CENTRUL SATULUI (FOTO EXCLUSIV)

CITESTE SI:

TEROARE IN SATULUNG – UN NECUNOSCUT A TAIAT LA RAND PNEURILE DE LA MASINILE SATENILOR (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Galerie foto – Un puștan ar fi furat un autoturism dintr-un service auto din Vișeu de Sus

Redactie

ACTUALIZARE: Patru victime, printre care doi copii, în urma unui accident petrecut la Valea Chioarului

Vasile Dale

VIDEO: Colegii de la IPJ Maramureș și-au luat rămas bun de la cms șef Gabriel Ciprian Sauliuc

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.