Maramuresul Istoric

COMBATEREA COMERCIALIZĂRII PRODUSELOR CONTRAFĂCUTE: Peste 2.000 articole vestimentare confiscate de poliţiştii sigheteni

În perioada 07 – 08 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu poliţişti din Sighetu Marmaţiei, au acționat pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit cu obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte contrafăcute.


În urma verificărilor efectuate la o societate comercială cu sediul în comuna Moisei, poliţiştii au identificat peste 2000 articole vestimentare, încălţăminte şi accesorii, aparţinând unor mărci de renume, pentru care nu au putut fi prezentate certificate de conformitate sau licenţe de comercializare care să ateste şi să permită comercializarea acestora.

Întrucât există suspiciuni cu privire la caracterul original al articolelor depistate, poliţiştii au dispus măsura indisponibilizării şi ridicării acestora până la finalizarea cercetărilor. Valoarea produselor depăşeşte suma de 107.000 lei.

Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, poliţiştii continuă cercetările în cazul celor 21 de infracţiuni constatate de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, urmând ca la finalizarea lor să dispună măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

ULTIMĂ ORĂ – Percheziţii în mai multe localități din Maramureş pentru combaterea contrabandei cu ţigări

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI ŞI BORŞA: Acţiune pentru verificarea legalităţii operaţiunilor cu pomi de Crăciun

Vasile Dale

FOTO: El este soferul dupa care au tras politistii la Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.