BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

SURPRINSĂ DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE: O femeie fură alimente de pe rafturile unui magazin din Sighetu Marmaţiei (ACTUALIZARE)

Furtul, meserie veche și fără de sfârșit. Este și ocupația unei sighetence care, nici mai mult, nici mai puțin, a sustras mai multe bunuri alimentare, aflate în rafturile unui magazin din municipiul Sighet, scrie sighet247.

Incidentul s-a produs la începutul acestei săptămâni la magazinul „La Dorel”, un en gros alimentar din municipiu. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum femeia ia mai multe bunuri de pe raft și le dosește sub geacă și în poșetă, cu scopul de a le sustrage.

Din discuțiile avute cu mai mulți proprietari de magazine, se pare că furtul de bunuri din magazine ar fi o ocupație curentă a persoanei în cauză.



Nu avem informații cu privire la faptul dacă s-a depus o plângere penală la Poliție pe numele femeii în cauză de către administratorul magazinului. (sursa sighet247)

ACTUALIZARE

Conform informatiilor oficiale furnizate de biroul de presa al IPJ Maramures persoana pagubita NU a depus plangere la politie referitoare la aceasta fapta.

Te-ar putea interesa si

ÎN ANCHETĂ: ACCIDENTE RUTIERE PRODUSE ÎN LĂPUȘEL, BAIA MARE ȘI BORȘA (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Ziua Indragostitilor Mai Dulce. Felia de a doua zi

Vasile Dale

EXCES DE ZEL AL SEFULUI DE POST? CARUTASII DIN CUPSENI AMENDATI PENTRU CA NU AU NUMERE DE INMATRICULARE SAU ALTE ELEMENTE DE SIGURANTA. PRIMARITA REACTIONEAZA

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult