Polițiștii italieni au arestat, în  noaptea de miercuri spre joi, 13 hoți români și italieni, specializați în furtul de camioane, tractoare și alte utilaje agricole, în cadrul unei operațiuni denumite “Draci”.

Cei 13 infractori, dintre care 4 români și 9 italieni, era condusă de un român – Mădălin Ionuț Fînaru, de 24 de ani – și de un italian din Catania – Fabrizio Marino, de 27 de ani.

Ei erau specializați în furturi de camioane, tractoare, excavatoare și alte utilaje agricole și acționau pe raza provinciilor Enna, Catania și Caltanissetta din Sicilia.

Potrivit presei italiene, 100 de ofițeri de poliție italieni au fost angajați în cadrul operațiunii “Draci”, care a fost inițiată și coordonată de Procuratura din Enna.

Unul dintre hoţi își lua băieţelul de 5 ani la furat

Hoții au fost identificați în urma verificării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere de la firmele atacate, precum și prin interceptarea convorbirilor telefonice în zonele în care au avut loc furturile.

Polițiștii italieni au descoperit că unul dintre liderii bandei își lua cu el băiețelul în vârstă de numai 5 ani, la comiterea furturilor. De asemenea, microfoanele plasate în casa bărbatului, care era despărțit de soția sa, au interceptat când copilul, vorbind cu bunica, spunea: „În seara asta merg să lucrez cu tata pentru că trebuie să ne câștigăm de-ale gurii”.

Ceilalți trei români arestați sunt Georgian Dan, 30 ani, Dumitru Ilie, 33 ani, și Mihăiță Sandu, 34 ani. (sursa: Observator TV Antena 1.ro)

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.