Sport

ÎNOT. CUPA DKMT EUROREGION ENDURANCE: Sportivii de la Gold Stars Baia Mare au adus acasă opt medalii de aur şi două de argint

Sportivii Asociației Club Sportiv Gold Stars Baia Mare au fost prezenți la finalul săptămânii trecute la concursul internațional Cupa DKMT Euroregion Endurance. Competiția s-a desfășurat în Timișoara și a reunit sportivi din țară, dar și din Ungaria. Palmaresul clubului s-a îmbogățit cu 10 medalii, 8 de aur și 2 de argint.

Delia Ana Kovacs: locul I în probele de 800 m liber, 400 m mixt, 200 m spate, 100 m mixt, 25 m fluture, 25 m spate, 25 m liber, locul II – 25 m bras.

Hitter Istvan: locul I în proba de 200 m bras, locul II 25 m bras.



„A fost o adevărată provocare să participăm la acest eveniment sportiv. Am înotat de la distanțe de viteză până la curse lungi precum 800 m liber, 400 m mixt. Ne bucurăm pentru rezultatele obținute și sperăm că din ce în ce mai multe persoane trecute de 25 de ani să pună accent deosebit pe practicarea sportului pentru o viață sănătoasă”, a subliniat Delia Ana Kovacs, vicepreședinte Gold Stars Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

Gladiatorii cuceresc Baia Mare!

Redactie

Refugee Welcome: MECI DE FOTBAL INTRE TINERII DIN BAIA MARE SI REFUGIATII DIN CENTRUL REGIONAL SOMCUTA MARE

Vasile Dale

EHF EUROPEAN CUP: Parnossos Strovolou – CS Minaur Baia Mare: 25-28 (13-15)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult