EvenimentTara Chioarului

ANI – VICEPRIMARUL DIN SATULUNG GASIT INCOMPATIBIL PENTRU CA A EXERCITAT SIMULTAN DOUA FUNCTII

“În perioada 5 septembrie 2016 – 14 februarie 2017, Ioan Roman a exercitat simultan funcția de viceprimar având și calitatea de membru al Consiliului de Administrație al Școlii Gimnaziale Satulung, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) și ale art. 91, alin. (3), teza 1 din Legea nr. 161/2003”, informează Agenția Națională de Integritate, prin intermediul unui comunicat de presă.

Ioan Roman a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Viceprimarul comunei Satulung nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

“Persoana față de care s-a constatat existența stării de incompatibilitate va fi decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică, pe o perioadă de trei ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu va mai putea ocupa aceeași funcție pe o perioadă de trei ani de la încetarea mandatului”, se mai precizează în același comunicat de presă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Misiune imposibilă pentru echipajul TIM SMURD la Mogoșești (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Stagiu de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean ,, Pintea Viteazul” Maramureș

Redactie

LA LIMITA RABDARII: BORSA – ORASUL IN CARE TI-E FRICA SA IESI ZIUA PE STRADA. CE FAC AUTORITATILE? ABSOLUT NIMIC (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.