Tara Codrului

DELICT SILVIC: Un bărbat din Ileanda prins la furat de lemne în Sălsig

Ieri după-amiază, la ora 18.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa au fost sesizaţi cu privire la un transport ilegal de material lemnos. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă pe D.J.108A, pe raza localităţii Sălsig, şi au oprit pentru verificări o autoutilitară ce transporta lemn.

La volan a fost identificat un tânăr de 25 de ani, domiciliat în comuna Ileanda, judeţul Sălaj. Întrucât acesta nu a putut prezenta avizul de însoţire pentru lemnul transportat, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională, conform prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. Amenda aplicată a fost în valoare de 10.000 de lei, iar lemnul transportat, aproape cinci m.c., a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Ulmeni.

Poliţiştii maramureşeni desfăşoară constant activităţile pentru prevenirea şi combaterea delictelor din domeniul transportului, depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos, iar în perioada următoare vor intensifica acţiunile, atât pe drumurile publice, cât şi în pieţe şi locuri de comercializare a pomilor de Crăciun.



Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: NU SE MAI TERMINĂ NEBUNIA DE PE ȘOSELELE DIN MARAMUREȘ. Mașină răsturată la Sighet cu șofer beat, alta în decor la Gârdani

Vasile Dale

Percheziții la Țicău. 25 kg de artificii confiscate de la doi localnici (foto)

Vasile Dale

VIDEO: Incendiu la Țicău. Un camion plin cu porci a luat foc. 10 animale au murit (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult