Eveniment

GRABA STRICĂ TREABA: Accident cu o victimă în Baia Mare, pe strada G. Coşbuc

Cel mai important lucru pentru participanţii la trafic este să ajungă în siguranţă la destinaţie. Acest lucru este posibil doar dacă se respectă regulile de circulaţie.

O acţiune a poliţiştilor rutieri, desfăşurată ieri sub coordonarea Serviciului Rutier Maramureş, a relevat că, în continuare, graba şoferilor conduce la multe încălcări ale legislaţiei rutiere. Poliţiştii au luat şi de această dată măsuri ferme faţă de cei care au creat stări de pericol în trafic. În patru ore au fost aplicate 90 de sancţiuni contravenţionale.



Acţiunea s-a desfăşurat între orele 14.00 – 18.00, pe raza municipiului Baia Mare, D.N.1C Baia Mare – Satulung, D.N.1C Baia Mare – Seini, D.N.18 Baia Mare – Baia Sprie şi D.N.18B Baia Mare – Cărbunari. Cele mai multe sancţiuni contravenţionale au fost aplicate şoferilor care au condus cu viteză peste limita legală. În trei cazuri au fost reţinute permisele de conducere. Nu au fost scutiţi de amenzi nici pietonii care au traversat neregulamentar. Valoarea amenzilor a depăşit suma de 23.000 de lei.

Tot ieri, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane. O femeie de 52 de ani, care traversa strada George Coşbuc din municipiu în zona trecerii pentru pietoni, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de o băimăreancă de 45 de ani. Victima a rămas internată în spital.

Dragi şoferi, pentru ca Moş Nicolae să vă găsească alături de cei dragi, sănătoşi şi bucuroşi, vă rugăm să conduceţi prudent, să preţuiţi atât viaţa dumneavoastră cât şi pe a celorlalţi participanţi la trafic!

Din cauza că a băut înainte de a se urca la volan a ajuns după gratii

Dacă ai consumat alcool, nu mai conduce autovehiculul! Chiar dacă distanţa pe care trebuie să o parcurgi este mică! Poate răneşti pe cineva sau poate… îţi pierzi libertatea!

Activităţile poliţiştilor pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor pe numele cărora au fost emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate continuă şi în această săptămână. Ieri, 04 decembrie, poliţiştii oraşului Cavnic au depus după gratii un bărbat de 53 de ani, din oraş. Pe numele acestuia, Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an şi 8 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost depus în penitenciar în vederea executării pedepsei.

Poliţiştii depistează zilnic astfel de persoane, pe drumurile publice. Ieri, spre exemplu, poliţiştii din Vişeu de Sus au depistat pe raza oraşului un bărbat de 49 de ani, care conducea un autoturism, iar la testarea cu aparatul etilotest s-a constatat că avea o concentraţie de 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi în acest caz a fost întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse măsuri legale.

 

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Un polițist a parcat autospeciala de serviciu direct într-un coș de gunoi (FOTO)

Vasile Dale

FOTO – Maramureșeancă implicată într-un accident în Satu Mare: ”Mă omoară barbatu!”

Vasile Dale

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN: Vânt şi ploi în Maramureş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult