Tara Lapusului

CAZ SOLUŢIONAT. Depistat de poliţiştii din Târgu Lăpuş după ce a furat bijuterii din aur şi argint

Încă un caz de furt soluţionat cu succes de poliţişti. Un tânăr bănuit de comiterea unui furt din locuinţă, din localitatea Inău, a fost prins şi este cercetat pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.


Activităţile de documentare efectuate de poliţişti au relevat că tânărul a profitat de faptul că proprietarul a lăsat uşa de acces descuiată, a pătruns în locuinţă şi a sustras bijuterii din aur şi argint.

Valoarea prejudiciului a fost estimată la suma de 2000 lei. Efortul poliţiştilor pentru soluţionarea cazului a fost cu atât mai eficient, cu cât bijuteriile au fost recuperate în totalitate.

Pentru identificarea acestuia, poliţiştii din Târgu Lăpuş au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale Maramureş. Cercetările continuă.

Te-ar putea interesa si

Un bărbat din Suciu de Sus s-a răsturnat cu mașina într-un râu, în Lelești. Acesta a fost grav rănit, fiind preluat de un elicopter SMURD

Vasile Dale

ACTUALIZARE: S-AU RASTURNAT CU MASINA LA RAZOARE. DOUA VICTIME, UNA INCARCERATA. SE PARE CA ERAU BAUTI (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO: Bivolii din Țara Lăpușului pe cale de dispariție. Sătenii din Suciu de Jos ne explică misterele acestei dispariții

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.