BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

GRAV ACCIDENT LA GROŞI / ACTULIZARE: Şoferul unui Renault, grav rănit după ce a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Ce spun poliţiştii (FOTO)

Un grav accident s-a petrecut cu puţin timp în urmă pe DN 18 B, la intrarea în Groşi.

Un bărbat, aflat la volanul unui autoturism Renault, a pierdut controlul volanului datorită nisipului aflat pe marginea şoselei (DN 18 B este în reabilitare) şi s-a răsturnat în afara şoselei.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a şoferului, care a fost preluat de echipaje SMURD şi transportat la spital. Între Baia Mare şi Târgu Lăpuş se circulă pe un singur sens.

Actualizare – IPJ Maramureş

Azi, in jurul orei 14.30, politistii Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulatie produs pe DN18B, intre Baia Mare si Grosi.

Un sofer de 53 de ani nu a adaptat viteza la condițiile de drum si intr-o curba la stanga a pierdut controlul directiei de mers, a parasit partea carosabila prin stanga si a ajuns in sant. In urma impactului soferul a suferit leziuni corporale si a fost transportat la spital. In momentul accidentului soferul nu utiliza centura de siguranta.

Datorita leziunilor suferite nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, insa i-au fost recoltate probe de sange. Cercetarile continua.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Tânărul dispărut la Vișeu de Sus a fost găsit spânzurat la Vișeu de Mijloc

Vasile Dale

INCENDIU / ACTUALIZARE: Foc la o şură şi un grajd din Răzoare (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Acțiuni rutiere desfășurate de polițiștii din Baia Sprie și Șișești. Şoferi băuţi şi fără permis depistaţi la Şurdeşti, Seini şi Lăpuş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.