BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

NESIMTIRE: JURNALIST SCUIPAT IN STRADA IN BAIA MARE DE UN TAICUT CU MERTAN. FEMEIE INJURATA IN ACEEASI INTERSECTIE (EXCLUSIV – FOTO/VIDEO)

Incident grav pe bd Decebal din Baia Mare, astazi dupa amiaza. Un jurnalist care munceste pentru o televiziune nationala aflat la volanul autoturismului proprietate personala a fost injurat si scuipat de un alt sofer pentru simplu motiv ca respecta marcajele si indicatoarele rutiere amplasate.

„La intersectia bd Decebal cu strada George Cosbuc sunt doua benzi. Pe prima banda marcajul este inainte si la dreapta, pe banda doi este inainte. Eu eram pe prima banda. Un domn la vreo 50 de ani aflat in spatele meu claxona in disperare sa plec din fata lui pentru ca vroia sa faca dreapta. Apoi s-a dat jos din masina, m-a injurat si m-a scuipat. S-a strans lumea ca la circ. Apoi s-a urcat la volan si a plecat” a declarat jurnalistul pentru vasiledale.ro.

Bineinteles alti soferi aflati in trafic i-au fotografiat autoturismul si l-au postat pe facebook  intr-un grup adresat exclusiv soferilor. Iata postarea:

„Cum sa fie asa nesimtit si sa coboare din masina, sa scuipe un alt sofer care era incadrat regulamentar dar mergea inainte si el, din spate, vira la dreapta… Mai uitati-va pe unde circulati… se mai si ascunde in parcare… Ce oameni!…” este mesajul lui Sabau Calin.

„Serios l-a injurat si scuipat pe un tanar dintr-o Octavia pana am strigat mai multi la el” este un alt mesaj. (foto – captura facebook.com)

ACTUALIZARE

Si nu e singurul sofer injurat in aceeasi intersectie. In vara o soferita care respecta marcajele rutiere amplasate pe partea carosabila a fost pur si simplu injurata ca la usa cortului de un alt individ aflat la o varsta venerabila.

Imaginile video nu au nevoie de niciun comentariu. Ne cerem scuze doar pentru limbajul folosit de acel barbat cu parul albit de trecerea anilor!

Te-ar putea interesa si

POLITISTUL ZILEI: Un poliţist de la mascati aflat în timpul liber a prins un tâlhar

Vasile Dale

VISEU DE SUS: Șase cetățeni din India, opriți la frontiera de nord a țării

Vasile Dale

EXPLOZIV ÎN PRESA BELGIANĂ: „În Maramureș sunteți pe cont propriu. Acesta a fost răspunsul poliției când am cerut protecție”

Vasile Dale

1 mesaj

Andrei decembrie 10, 2018 at 1:31 am

Adrian Mladin, papagal ala ce era sa fie batut ca a filmat nu stiu ce ! Ăștia cu camere de bord cred ca is Dumnezeu străzilor, a dreptății pe șosele, câteodată unii si o mai fura,ba cu cate un scuipat ,cu cate una peste flit ! Adrian Mladin intotdeauna are una la el ! Mâncăm ai pxxa de gunoi cu camera !Adrian Mladin e cel mai mare gunoi al Bai Mari !Un parvenit, un idiot cum rar vezi !Mxxe

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.