BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

OMOR LA FINTEUSUL MARE: BARBAT GASIT DEZBRACAT SI PLIN DE SANGE IN PAT DE MAMA LUI. AUTORITATILE AU TINUT STIREA SUB PRES (EXCLUSIV – ACTUALIZARE)

Crima oribila la Finteusu Mare. Grozavia a fost descoperita de mama victimei sambata dimineata. Politia a demarat o ancheta sub coordonarea procurorului criminalist. Pana in aceasta seara, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, nu au oferit detalii referitoare la acest subiect. Cu alte cuvinte crima a fost tinuta „sub pres”.

Conform informatiilor noastre vineri seara doi localnici s-ar fi intalnit la un pahar de vin la domiciliul victimei. Nimeni nu stie ce s-a intamplat intre cei doi in noaptea de vineri spre sambata.

Cert este faptul ca sambata dimineata mama victimei a mers in bucataria unde dormea barbatul (divortat, tata a doi copii, n.r.) si a vazut sange pe jos. Fiul acesteia fiind acoperit cu patura nu si-a dat seama ce s-a intamplat. Pantalonii acestuia erau langa, fiind si aceia cu sange. Se pare ca femeia chiar s-a pus sa stearga sangele de pe jos.



Dupa un timp vazand ca barbatul nu spune nimic a ridicat patura si si-a gasit fiul fara suflare. Se pare ca era complet dezbracat si intors cu fata spre perete. Femeia l-a intors pe spate si atunci ar fi vazut ca avea lovituri puternice in zona fetei si a capului.

Femeia a strigat dupa ajutor. Autoritatile au sosit la fata locului si echipa de criminalisti a inceput sa preleveze probe.

Astazi dimineata, un alt localnic de aceeasi varsta aproximativ, a fost ridicat si dus la audieri. Acesta este principalul suspect. Asta dupa ce si mama victimei s-a intalnit cu respectivul inainte de a merge in bucataria unde locuia fiul ei.

ACTUALIZARE

“Poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă dimineaţă, cu privire la decesul unui bărbat în vârstă de 49 de ani. Sub coordonarea unui procuror, cercetările continuă, pentru a se stabili circumstanţele în care s-a produs incidentul”, a precizat, pentru AxaNews.ro, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş. Suspectul in varsta de 50 ani este inca audiat.

foto arhiva

Te-ar putea interesa si

INTERVENŢIE DEOSEBITĂ: Pompierii vişeuani au intervenit pentru scoaterea unui copil blocat într-o maşină

Redactie

BĂTAIE ÎN CENTRUL SIGHETULUI – Un bărbat a ajuns la spital, iar agresorul la poliție (exclusiv)

Vasile Dale

ȘI ÎN MARAMUREȘ: ROMSILVA A IDENTIFICAT ALTE APROAPE PATRU MII DE HECTARE DE PĂDURI VIRGINE ȘI CVASIVIRGINE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult