Important

SPIRIT CIVIC ÎN BAIA MARE: Furt dintr-un autoturism, împiedicat de un bărbat din Baia Sprie

foto http://www.gandul.info

Comiterea unui furt dintr-un autoturism a fost „împiedicată” ieri după-amiază de un cetăţean cu spirit civic. Acesta nu a rămas indiferent în momentul în care a observat că un bărbat, care se afla lângă un autoturism, a luat-o la fugă. Considerând că acesta a avut intenţia de a comite un furt, cetăţeanul a sesizat poliţia.


Poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au intervenit de urgenţă, reuşind la scurt timp prinderea unui bărbat de 37 de ani, domiciliat în Baia Sprie. În urma activităţilor de documentare şi investigare efectuate s-a stabilit că acesta a încercat să sustragă bunuri dintr-un autoturism parcat, a cărui proprietară a intrat într-o farmacie, însă nu a reuşit, fiind surprins de cetăţeanul care a sesizat poliţia.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat.
Neimplicarea comunităţii protejează infractorii, a căror victimă puteţi fi oricând şi dumneavoastră! Cetăţenii care sesizează 112 sau anunţă poliţia de fiecare dată când observă comiterea unor fapte antisociale, contribuie atât la descurajarea comiterii unor astfel de fapte cât şi la identificarea cu operativitate a infractorilor.

Te-ar putea interesa si

ANUNŢ VITAL: Branşament defect pe str. Horea din Baia Mare

Redactie

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ” A debutat o nouă sesiune parlamentară extrem de importantă pentru România. Avem numeroase priorități legislative, generate de reformele asumate prin PNRR și de nevoia de a asigura echilibrul bugetar-fiscal în următoarea perioadă…”

Vasile Dale

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ” Am fost onorat ca alături de președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu și de președintele Comisiei juridice, numiri și imunității din Parlamentul de la Chișinău, Olesea Stamate, să semnez Rezoluția prin care promovăm idea ca România să devină, prin instituțiile naționale implicate în parcurgerea pașilor necesari pentru intrarea în Uniunea Europeană, un îndrumător al Republicii Moldova în procesul de aderare”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.