Maramuresul Istoric

ACTIVITĂŢI PREVENTIVE: Peste 80 de maşini verificate într-o zi de poliţiştii din Ocna Şugatag 

În cadrul activităţilor preventive desfăşurate pentru conştientizarea importanţei respectării regulilor de circulaţie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag au oprit ieri pentru verificări 83 de autoturisme.


Pentru neregulile constatate în urma verificărilor, poliţiştii au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor a fost de aproximativ 4500 lei.

Totodată au fost reţinute trei permise de conducere, toate în cazul unor şoferi care au efectuat depăşiri neregulamentare.



Drumurile publice pot deveni mai sigure doar în momentul în care toţi participanţii la trafic vor conştientiza şi vor respecta cu consecvenţă şi responsabilitate regulile de circulaţie.

Poliţiştii vă sfătuiesc să conduceţi preventiv şi să nu uitaţi să vă echipaţi autovehiculele cu anvelope de iarnă. Utilizarea acestora este obligatorie pe drumurile acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT: Șoferul unui Mercedes a părăsit DN18 și a lovit un VW parcat regulamentar în Sat Șugatag (galerie foto)

Vasile Dale

BUCURIE DE NEDESCRIS: Sindicaliștii de la SNPR Decus au adus zâmbete pentru șase copii ai unei familii nevoiașe din Vişeu de Sus (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Cine este bărbatul din Poienile de Sub Munte decedat în tragedia din Baia Mare provocată de un consătean

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult