BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE: Accident rutier pe Dealul Dura. Patru persoane ranite. Traficul este blocat (FOTO)

Un accident rutier s-a petrecut cu puţin timp în urmă, pe Dealul Dura. La faţa locului
se află două echipaje SMURD şi două de descarcerare.

Traficul este blocat pe DN 1C Baia Mare – Satu Mare.

Doua autoturisme au fost implicate intr-un accident grav de circulatie în zona Dura. În urma impactului putenic, patru persoane au fost ranite.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii pentru descarcerare, poliția și ambulanța.

“Am intervenit cu 1 EPA, 1 TIM, o autospeciala cu apa si spuma si una de descarcerare. Au mai fost doua ambulante SAJ. Doua auto implicate, patru victime transportate la spital. Nu a fost nevoie de descarcerare”, a spus Cornel Babut, purtatorul de cuvant al ISU Maramures.

Azi dimineata, la ora 08.40, politistii

 

„Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident de circulatie produs pe strada Victoriei din municipiu.Un tanar de 24 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului, a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 40 de ani. In urma impactului, cei doi conducatori auto si doua pasagere au suferit leziuni corporale. Toate persoanele ranite au fost transportate la spital. Conducatorii autoturismelor nu se aflau in stare de ebrietate. Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa”  – IPJ Maramureş.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Umilirea românilor continuă! Au venit din Austria să se dea cu mașinile de teren ilegal în munții Rodnei. Au la dispoziție inclusiv un elicopter

Vasile Dale

S-AU ALES CU DOSARE PENALE: Poliţiştii au depistat ieri trei maramureşeni care conduceau autoturisme fără a deţine permis

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: La Repedea un puștan cu Audi a distrus două maşini parcate, una aruncând-o în râu

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.