BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

NINSOAREA FACE RAVAGII IN MARAMURES: UN AUTOBUS CU CALATORI A AJUNS IN SANT PE DRUMUL JUDETEAN DIN CAVNIC (FOTO/VIDEO)

Un alt incident pe soselele judetului Maramures a avut loc din cauza drumului acoperit cu zapada pe drumul judetean Baia Sprie – Cavnic, pe raza orasului Cavnic.

Din primele informatii se pare ca soferul unui autobuz a pierdut controlul volanului dupa ce a incercat sa evite o masina care urca spre partiile de schi si s-a oprit in santul din dreapta directiei de mers.

In momentul incidentului in autobus erau 20 de calatori. Din fericire nimeni nu a fost ranit.



La aceasta ora traficul este oprit iar un excavator incearca sa scoata autobuzul pe sosea.

Primarul orasului Cavnic a postat un mesaj dur adresat autoritatilor judetene: „În timp ce domnul Zetea petrece la ,,Crăciun în Maramureș”, noi tractăm mașinile din drumul județean, abandonat de dânsul. Ps: Îl înțelegem că trebuie să mai și petreacă!!!”

Primarul sustine ca nu s-a actionat cu material antiderapant. In accident a fost blocat si secretarul de stat din Ministerul Turismului, Bogdan Tomoioaga. Acesta s-a aratat iritat la adresa politistilor pentru simplul motiv care nu ar ajunge la startul manifestarii „Craciun in Maramures”.

Vom reveni

Te-ar putea interesa si

VIDEO – NU L-AU GĂSIT ACASĂ / ACTUALIZARE: Poliția a ajuns la casa unde locuiește Cătălin Cherecheș pentru a-l lua. A fost dat în urmărire naţională

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: SCANDAL MONSTRU – Trei români tăiați cu cuțitul în Germania. Agresorul, tot român, reținut de polițiștii din Frankfurt

Vasile Dale

Un băimărean a vândut moloz drept concentrat de minereu, din SUA până în China. Istoria unei escrocherii care a ridicat un imperiu la Baia Mare

Redactie

1 mesaj

Dan decembrie 22, 2018 at 12:39 pm

Primarul IȚĂ CIOLPAN (care intre timp și-a schimbat numele de „scenă” în Vladimir Petruț) dă de pământ cu Gabi Astea de câte ori are ocazia. Nici nu e greu, avem un președinte de Consiliu Județean de toată „coma”, jenant cum unii oameni anonimi ajung în asemenea funcții de conducere și-i interesează doar petrecerile. Bine a zis primarul IȚĂ CIOLPAN: „Rușine Gabi Zetea” !!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult