BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

INCIDENT GRAV LA SATULUNG / ACTUALIZARE: UN BARBAT S-A ARUNCAT IN FATA TRENULUI LANGA O FABRICA. POLITIA ANCHETEAZA. Este vorba de un tanar din Mireşu Mare

In aceasta seara o alta tragedie a lovit Maramuresul, la Satulung. Un barbat, ramas neidentificat pana la aceasta ora, a fost surprins si accidentat mortal de un tren de persoane.

Incidentul s-a petrecut in imediata apropiere a Garii CFR Satulung. Conform informatiilor neoficiale se pare ca barbatul s-a aruncat pur si simplu in fata trenului, fiind cel mai probabil vorba despre o sinucidere.

Oficial politistii au declarat ca „primele verificare au relavat ca barbatul a fost accidentat de trenul care circula pe relatia Baia Mare – Cluj Napoca. Se fac verificari pentru a se stabili identitatea acestuia precum si pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care a decedat”.

Actualizare

Barbatul lovit de tren la Satulung a fost identificat: este vorba de un tanar de 23 de ani, din Miresu Mare.

 

CITESTE SI:

https://www.vasiledale.ro/2018/12/23/tragedie-la-tautii-de-sus-un-baiat-de-27-ani-accidentat-mortal-pe-trotuar-de-un-bmw-scapat-de-sub-control-alti-doi-raniti-grav-foto-video/

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT RUTIER ÎN APA: Un băimărean și doi câini Golden Retriever rămași captivi într-o maşină, salvați de pompierii sătmăreni (FOTO)

Vasile Dale

IMPACT NIMICITOR: S-A IZBIT CU MASINA INTR-UN STALP DIN BETON LANGA BENZINARIA DE PE DEALUL GROSILOR (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

GALERIE FOTO, EXCLUSIV VIDEO ŞOCANT: Grav accident la Berbeşti. Şoferul de 22 ani a decedat. Avea permis de conducere de 3 săptămâni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.