BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

TRAGEDIE LA Tăuţii de Sus: Un băiat de 29 ani accidentat mortal pe trotuar de un BMW scapat de sub control. Alti doi raniti grav. SOFERUL ERA BAUT (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Din pacate s-a inregistrat inca un accident de circulatie grav, la Tautii de Sus pe drumul national 18.

Un pieton, un băiat de doar 29 ani, a decedat pe loc. Se fac verificari la fata locului si fac verificari.



Se pare ca şoferul unui BMW înmatriculat în Germania a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un grup de persoane care circulau pe trotuar. Maramureseanul in varsta de 29 a murit pe loc.

La fata locului intervin mai multe echipaje SMURD si ale Ambulantei.

ACTUALIZARE 1

La Unitatea Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare au ajuns alte doua tinere care au fost si ele ranite grav. Amadoua au suferit politraumatisme si au fost duse imediat la investigatii de specialitate.

ACTUALIZARE 2

Barbatul este originar din Tulcea. A venit in Baia Mare unde si-a cunoscut iubita si urma sa se casatoreasca. In aceasta seara el a iesit de la munca, de la Brutaria Cernestean. Urma sa ia autobuzul nr 8 si sa mearga acasa in Baia Mare. Din pacate a murit dupa ce soferul BMW a ajuns pe trotuar si i-a spulberat pe toti trei.

Catalin era un mare iubitor al motoarelor. Inainte de a veni in Baia Mare a muncit in Grecia

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

Un pieton a decedat si alti doi au fost raniti in urma unui accident de circulatie produs la Tautii de Sus.
Verificarile politistilor au relevat ca cei trei pietoni, care mergeau pe trotuar, au fost surprinsi si accidentati de un autoturism condus cu viteza excesiva. La volan se afla un tânăr de 31 de ani din Baia Sprie. Acesta  s-a angajat în depășirea unui alt autoturism condus în aceeași direcție de mers, respectiv Baia Mare – Baia Sprie, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit carosabilul prin partea stânga și a ajuns pe trotuar, accidentandu-i pe cei trei pietoni.  Autoturismul s-a oprit apoi în peretele unei case.
Din pacate, in urma impactului un tanar de 29 de ani a decedat iar altul de 20 de ani si o femeie de 30 de ani, răniți, au fost transportati la spital.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest si s-a constatat ca avea o concentratie de 0.19 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Se continua cercetarile sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporala din culpa.

Te-ar putea interesa si

Cristian Niculescu-Țâgârlaș : ”Ne propunem să acordăm tichete de vacanță și angajaților din sistemul privat, nu doar bugetarilor. Angajații din mediul privat merită același tratament precum cei din sectorul public!”

Vasile Dale

FOTO: Trimis înapoi în Germania: Un maramureșean aducea cu duba 1400 kg de haine uzate pentru o firmă din Baia Mare

Vasile Dale

Prima victimă a caniculei în Maramureș: Un bărbat de 53 ani a căzut în strada și a decedat

Vasile Dale

1 mesaj

Cetateanul decembrie 23, 2018 at 10:43 pm

Pacat ca in locul oamenilor nu a fost un TIR !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult