National

SOCANT: TREI MINORI, IN COMA ALCOOLICA, GASITI INCONSTIENTI INTR-UN SANT

Scene incredibile petrecute în județul Satu Mare. Reporterii PresaSM au aflat că astăzi, în jurul orei 15.00, trei minori, în vârstă de 16 ani, au fost găsiți în șoc hipotermic într-un șanț de pe raza comunei Vetiș.

Descoperirea a fost făcută de către un localnic, care a crezut că cei trei sunt decedați. S-a apropiat imediat de cei trei copii și a văzut că aceștia trăiesc, dar sunt inconștienți, emanând o puternică halenă alcoolică.

Reporterii PresaSM au mai aflat că la fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale de prim-ajutor al celor de la SMURD și Serviciul Județean de Ambulanță, care au constatat că cei trei minori erau în comă alcoolică.



Aceștia au căzut în șanț, iar pentru a nu îngheța de frig, s-au îmbrățișat unul pe altul. După care și-au pierdut cunoștința, cel mai probabil.

Cele trei victime au fost duse la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare, unde li se vor face spălături stomacale și vor fi tratați pentru efectele negative ale hipotermiei.

De asemenea, polițiștii vor anunța familiile celor trei victime, urmând ca aceștia să îi supravegheze pe viitor.

Te-ar putea interesa si

PTF PETEA: Maramureșean condamnat la închisoare, reținut la intrarea în țară

Redactie

FOTO: Şofer de TIR din Maramureş, implicat într-un accident mortal petrecut la Apahida

Redactie

Aproape un milion de euro a plătit CJ Maramureș către asociația care administra Azilurile Groazei din Mureș. 4 tineri au murit, iar DGASPC Maramureș fusese notificată să își ia beneficiarii în iunie și august 2022!!!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult