ImportantTara Chioarului

DISPĂRUT / ACTUALIZARE: Poliţiştii maramureşeni continuă activităţile de căutare a bărbatului reclamat dispărut de la domiciliul din Fersig. Nicolae Mărieş a fost găsit după patru zile în podul şurii

Poliţiştii maramureşeni desfăşoară activităţi de căutare a unui bărbat reclamat dispărut de la domiciliu şi solicită sprijinul persoanelor care pot oferi informaţii pentru depistarea sa.

Poliţiştii Biroului Urmăriri au fost sesizaţi despre faptul că la data de 24.12.2018 MĂRIEŞ NICOLAE ANDREI, în vârstă de 29 de ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Fersig şi până în prezent nu a revenit.

Semnalmente: constituţie atletică, înălţime 1.75 m, păr blond, ochi verzi, fără semne particulare.

Persoanele care pot să ofere informaţii despre MĂRIEŞ NICOLAE ANDREI, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, să apeleze 112 sau Biroul Urmăriri la numărul de telefon 0262-207763.

ACTUALIZARE

După patru zilei de căutări, Nicolae Mărieş a fost găsit. El s-a aflat în aceste zile în podul şurii, unde a fost găsit deshidratat. Nicolae se confruntă cu probleme medicale.

CITESTE SI:

FARA URMA: UN BARBAT DE 29 ANI DIN FERSIG A DISPARUT FARA URMA. DACA IL VEDETI SUNATI LA POLITIE (FOTO)

Te-ar putea interesa si

FOTO: Creștinii de rit vechi din Maramureş sărbătoresc Crăciunul

Redactie

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Bătrân de 87 de ani bătut de fiu la Băița de sub Codru , femeie agresată zile în şir de concubin în Baia Mare

Redactie

GALERIE FOTO: S-a dat startul Conferinței “Medicina de Urgență AZI”, ediția a V-a. Programul de astăzi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.