BREAKING NEWSEvenimentNational

S-A PRODUS MINUNEA: DN1C BAIA MARE – DEJ ARE DOUA PARCARI LA STANDARDE EUROPENE

Finalizate în urmă cu un an, spaţiile au fost inaugurate abia ieri, după trei amânări. De vină pentru întârziere ar fi constructorul, spun oficialii de la drumuri. Probleme au fost chiar şi ieri, deşi toată ziua s-a muncit la deszăpezirea zonei.

Sunt tot ce-şi poate dori un şofer de TIR. Au spaţii de luat masa, grupuri sanitare moderne şi cabine de duş. Doar că nimeni nu le-a putut folosi. De aproape şase luni, autorităţile au tot primis că le vor deschide. Minunea ar fi trebuit a treia zi de Craciun, dar s-a amanat pentru ca muncitorii de la curatenie nu aveau cheie de acces.

S-a promis ca se vor deschide vineri dimineata. Muncitorii au lucrat toata ziua iar spre seara minunea s-a produs: soferii care circula pe DN1C Baia Mare – Dej au in sfarsit un spatiu de servicii la standarde europene. Parcarea este situata la intrare in comuna clujeana Catcau, la aproximativ 15 kilometri de Dej. (Sursa: Observator Antena 1.ro)

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE ÎN BAIA MARE: Bebeluş de şase luni, dus cu avionul SMURD la Bucureşti cu arsuri pe corp după ce a căzut pe el bulion încins

Redactie

Deși avea un bebeluș de 10 luni în brațe, și-a înjunghiat concubina în zona Gării CFR din SEINI apoi a fugit. A fost arestat preventiv (actualizare)

Vasile Dale

VIN VREMURI C*******E PESTE ROMANIA. BATAIE PENTRU HARTIE IGIENICA LA REDUCERE IN BAIA MARE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.