Maramuresul Istoric

MOISEI: O adolescenta din Sacel a traversat neregulamentar si a fost lovita de o masina (ACTUALIZARE)

Un accident de circulaţie s-a produs miercuri, 2 ianuarie, în comuna Moisei. O tânără în vârstă de 17 ani din Săcel a fost lovită de un autoturism, în urma unei traversări neregulamentare.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.00, pe DN 18. Un tânăr în vârstă de 20 de ani din Sighetu Marmaţiei se afla la volanului unui autoturism. La un moment dat, el a surprins şi accidentat o adolescentă care s-a angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Tânăra a fost transportată la Spitalul Orăşenesc din Vişeu de Sus, unde a rămas internată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală. (Sursa info: AxaNews.ro; foto – arhiva)



ACTUALIZARE – IPJ Maramures: Tânără din Săcel – victimă a traversării neregulamentare

Ieri după-amiază, la ora 14.10, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe D.N. 18, pe raza comunei Moisei. Verificările efectuate au relevat că un tânăr de 20 de ani, care conducea un autoturism dinspre Vişeu de Sus spre Borşa, a surprins şi accidentat o tânără care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure. Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Este foarte important ca şi pietonii să respecte regulile de circulaţie. Indisciplina pietonilor rămâne una dintre cauzele principale ale accidentelor grave de circulaţie. Pentru a nu deveni victime ale accidentelor de circulaţie le recomandăm:

  • Să nu traverseze decât prin locurile permise şi doar după o temeinică asigurare! În lipsa indicatoarelor, traversarea se va face pe la colţul străzii!
  • Să nu traverseze în fugă!
  • După coborârea din mijloacele de transport în comun, să traverseze doar după plecarea acestora din staţii. Să nu traverseze prin faţa sau spatele autovehiculelor parcate!
  • Pe timp de noapte sau când vizibilitatea este redusă le recomandăm pietonilor care circulă pe partea carosabilă să aibă aplicate accesorii fluorescent reflectorizante pe îmbrăcăminte sau să poarte o sursă de lumină!

Te-ar putea interesa si

FOTO: Primul hotel de 4 stele din Moisei construit exclusiv de un localnic din fonduri propriii

Vasile Dale

SĂLIȘTEA DE SUS / ACTUALIZARE: Curțile gospodăriilor inundate de torenți. 46 case afectate, 19 anexe gospodareşti inundate, un pod şi cinci podeţe avariate (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

PANICĂ LA BORŞA: Un apartament a luat foc, 2 oameni la spital și 30 de persoane evacuate

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult