BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

AUTORITATI REPETENTE: Au pus mana pe tarnacoape si lopeti si si-au deszapezit singuri strada Valea Scradei din Viseu de Sus (galerie foto)

Locuitorii de pe strada Valea Scradei din Viseu de Sus s-au saturat pana peste cap de incompetenta autoritatilor locale din ultimii ani. „Suntem uitati de toti. Ce se intampla in ultimii ani nu s-a intamplat nici pe vremea lui Ceausescu!” este mesajul primit din partea cititorilor nostri din Viseu de Sus.

Oamenii ne-au trimis si cateva fotografii elocvente realizate pe strada amintita. Acestea au fost insotite de mesajul: „Asa arata un drum pe care circula in fiecare zi copiii la școală, oameni la munca… Dar cui îi pasă? Doar vine de două ori pe an cu lopata de balastru și pune să vadă cine trece la mănăstire că fac și ei ceva… Bravo oamenilor care și-au rupt cateva ore din timpul lor liber, din timpul pe care ar fi trebuit sa si-l petreaca cu copii, pentru a face ceva și nu au stat sa se uite cum își distrug mașinile!” ne-a scris Ilie Marincat, din Viseu de Sus.

Ce au facut oamenii? Simplu: nu au mai asteptat utilajele Primariei Viseu de Sus, ci au pus mana pe lopeti si tarnacoape si au spart gheata formata pe strada Valea Scradei dar si craterele formate pentru a putea circula cat de cat cu autoturismele.



„Aici sunt pana in 200 de copii care merg la scoala. De cum vine iarna microbusul nu mai urca. Nu se poate circula nici vara, d’apoi iarna. Merg copiii 7 kilometri care pe jos, care cu carute sa ajunga la microbusul scolar. Acum aici de luni de cum o dat zapada nu s-a mai circulat deloc pe drumul asta. Doamne fereste sa ne trebuiasca ambulanta sau pompieri” ne-a scris un alt cititor.

 

Te-ar putea interesa si

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ” Eu nu pot și refuz să-mi asum o asemenea decizie care poate afecta viitorul tinerei generații…”

Vasile Dale

Asociația Elevilor din Maramureș condamnă conduita imorală a profesorului în cazul din Sighetu Marmației. Parintii vor ca elevii sa aiba telefoane in scolii

Vasile Dale

FOTO CITITORI – PARIU CĂ ÎI DOARE-N COT PE CEI DIN PRIMĂRIE? Șantierul de la Grădinița nr. 10 din Baia Mare abandonat de muncitori. Termenul de finalizare a lucrărilor – 30 septembrie 2022

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult