Tara Lapusului

ÎN FLAGRANT: Femeie din Suciu de Sus prinsă cu aproape 1000 pachete cu ţigări de contrabandă

Activităţile poliţiştilor pentru descurajarea comerţului ilicit cu ţigări de contrabandă constituie o prioritate şi în anul 2019. O femeie din Suciu de Sus, prinsă în flagrant de poliţişti cu aproape 1000 pachete cu ţigări de contrabandă, este cercetată în cadrul dosarului penal întocmit pe numele ei.


Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, continuă acţiunile în vederea identificării şi tragerii la răspundere a persoanelor care depozitează, comercializează sau deţin ţigări netimbrate în România. În cadrul activităţilor desfăşurate în acest week-end pe raza localităţii Suciu de Sus, a fost prinsă în flagrant o femeie de 53 de ani, din localitate, care depozita în autoturism şi în imobilul în care locuieşte aproape 1000 pachete cu ţigări de contrabandă, fără a deţine documente legale de provenienţă.

Cele 19.560 ţigarete de contrabandă găsite precum şi suma de 5.700 lei, despre care există indicii că provine din comiterea de infracţiuni, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. A fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea acestora la răspundere penală. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Ploaia şi grindina au făcut prăpăd la Lăpuş şi Suciu de Sus

Redactie

TÂRGU LĂPUŞ: Un copil a ajuns la spital în urma unui accident grav (GALERIE FOTO, VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Galerie foto: 7 copii sunt în vacanța de vară la un atelier de Tâmplărie organizat de Asociația Start Băiuț

Vasile Dale

3 mesaje

gusti ianuarie 7, 2019 at 3:01 pm

dar pe PONEI care e langa spital in centrul orasului Tg Lapus nu il pot prinde ? sau nu sttiu ei ca tine tigarile in borcut ? hai ma

Raspunde
Veronica ianuarie 13, 2019 at 4:39 pm

Sa mori tu Gusti.. Ce te unflii asa in pene ai luat tu de la el de sti asa bine.

Raspunde
Veronica ianuarie 13, 2019 at 4:37 pm

Sa mori tu Gusti.. Ai luat tu de la el ??? Ce te oftici asa si te unflii in pene ca si curcanu ..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.