Important

STAGIU DE PREGĂTIRE: 50 de elevi ai şcolilor de poliţie, în practică la IPJ Maramureş

În această dimineaţă, 50 de elevi ai Şcolilor de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca au păşit pragul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş pentru a începe stagiul de practică, ce se va derula în perioada 07 ianuarie – 13 mai a.c.


Reprezentând un prim pas spre integrarea profesională, etapa stagiului de practică este una extrem de importantă. Şeful inspectoratului, comisar şef de poliţie Liviu-Constantin Grozavu, i-a întâmpinat pe cei 50 de viitori colegi şi i-a felicitat pentru că au ales o profesie care implică multe privaţiuni, dar care poate oferi tot atâtea satisfacţii atunci când se consolidează pe implicare şi responsabilitate. Având convingerea că, deşi sunt la început de drum, elevii pot contribui la soluţionarea unor cazuri şi pot obţine performanţa la care aspiră, şeful inspectoratului i-a încurajat să dea expresie concretă unor valori precum corectitudinea, loialitatea, disponibilitatea şi integritatea.

Ofiţerii Serviciului Resurse Umane şi ceilalţi şefi de structuri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş i-au instruit pe elevi cu privire la activităţile pe care urmează să le desfăşoare şi la conduita pe care trebuie să o adopte.

Sub supravegherea şi îndrumarea unui tutore profesional, elevii îşi vor completa aspectele teoretice însuşite la orele de curs, la structurile de ordine publică din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, secţiilor de poliţie rurală precum şi la posturile de poliţie comunală.

Te-ar putea interesa si

Sătmărean reținut de polițiști pentru că ar fi sustras bunuri dintr-un autoturism parcat pe strada Ferăstrăului

Redactie

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ: Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii băimăreni

Redactie

Vasile VLAȘIN: Greșeala pe care o faci când ”bați pe spate” pe cineva care s-a înecat: ”Faci mai mult rău decât bine” | Manevra care poate salva vieți (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.