BREAKING NEWSEveniment

TARA LUI PAPURA VODA: Desi au anuntat, de o saptamana nimeni nu taie copacul cazut peste firele de curent (galerie foto)

Caz incredibil la Handalul Ilbei. De o saptamana oamenii au anuntat autoritatile ca un copac rupt sub greutatea zapazii sta sprijinit pe firele de la reteaua electrica, dar si de cele ale firmei cre furnizeaza semnalul tv.

„Cand se vor trezi sa vina sa il taie? Cand va cadea peste vreo masina care circula pe drumul Ilba – Handalu Ilbei? Atunci vor veni si vor spune ca s-a rupt si ca ne vor reconecta dupa o zi, doua-trei la energie electrica. Noi i-am anuntat saptamana trecuta si ne-au spus ca vor veni. A trecut o saptamana, am sunat iar. Le-am spus ca taiem noi lemnul. Dar domnii de la Electrica ne-au spus sa nu cumva sa il taiem ca daca se rupt firele le vom plati. Au spus ca vin ei. Nimic. Ii doare undeva de situatia asta” ne-a scris un cititor din Handalul Ilbei.

Daca ati surprins fotografii si imagini video care pot deveni o stire, le asteptam pe adresa [email protected].

ACTUALIZARE

Conform oficialilor de la Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures situatia a fost remediata in zona respectiva in cursul diminetii de astazi.

Te-ar putea interesa si

Județul Maramureș va fi promovat la Washington, DC

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Șofer fără permis și cu plăcuțe de înmatriculare expirate prins la Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

VIDEO: REȚINUT – Șoferul care s-a ”lăudat” pe Instagram după un accident avea 2,83 g/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.