foto http://gazetadebistrita.ro/

După ce au comis infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, doi maramureşeni şi-au pierdut libertatea.

Este vorba de un băimărean de 42 de ani, pe numele căruia Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani închisoare şi un bărbat de 38 de ani, domiciliat în comuna Câmpulung la Tisa, condamnat la 2 ani şi 7 luni închisoare.

Cei doi bărbaţi au fost încarceraţi ieri de poliţişti şi depuşi în penitenciar în vederea executării pedepselor.

Fiţi responsabili când urcaţi la volanul autoturismelor! Conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conducerea fără permis, conducerea unui autoturism neînmatriculat, punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia constituie infracţiuni, iar comiterea lor vă poate costa libertatea!

Furt de auto soluţionat de poliţiştii din Ulmeni

Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii din Ulmeni cu privire la comiterea unui furt de auto au dus la identificarea unui tânăr bănuit de comiterea faptei.
Investigaţiile efectuate au stabilit că în cursul anului trecut, tânărul de 20 de ani, din oraşul Ulmeni, ar fi sustras un autoturism parcat, care avea cheile în contact şi uşile neasigurate şi l-ar fi condus aproximativ 2,5 km, după care l-ar fi abandonat. Totodată, poliţiştii au stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.