Important

Cu dosare penale s-au ales doi maramureşeni pentru comiterea infracţiunii de contrabandă cu tutun

Activităţile specifice desfăşurate ieri de poliţişti pentru identificarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care deţin, transportă sau comercializează ţigări de provenienţă ucraineană, au dus la constatarea a două fapte de contrabandă.
O femeie domiciliată în localitatea Chiuzbaia este cercetată în cadrul dosarului penal întocmit pe numele ei, după ce poliţiştii din Baia Sprie au depistat în magazinul alimentar pe care în administrează 116 pachete cu ţigări de diferite mărci, pentru care nu a putut prezenta documentele legale de provenienţă.

Un alt dosar penal a fost întocmit de poliţiştii Secţiei 4 Leordina, care au găsit asupra unuit tânăr domiciliat în comuna Bistra mai multe pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.
În ambele cazuri ţigările au fost ridicate iar poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi tragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

Te-ar putea interesa si

Asociația AMU a dat startul celei de-a doua ediții a concursului AMU înflorește Baia Mare

Redactie

Galactic Baia Mare, unica fabrică de ciocolată românească și-a cerut insolvența. Care este motivul (VIDEO)

Vasile Dale

Gheorghe Șimon, deputat PSD: Este necesară consolidarea garanțiilor de independență a magistraților și în special a judecătorilor care înfăptuiesc actul de justiție!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.