Eveniment

OPERATIVITATE: Poliţiştii din Cavnic au recuperat banii furaţi din casa unui bătrân de 81 de ani

Poliţiştii din Cavnic au întocmit dosar penal şi cercetează o tânără din oraş, bănuită de comiterea unui furt din locuinţă.

Primele verificări efectuate au relevat că ieri după-amiază, tânăra de 18 ani s-a oferit să ajute un bătrân de 81 de ani la curăţenie, şi într-un moment de neatenţie i-a sustras acestuia 2.430 lei aflaţi într-o cameră a locuinţei. Imediat după ce a plecat, bătrânul şi-a dat seama că îi lipsesc banii şi a sesizat poliţia.

În urma măsurilor specifice, poliţiştii au depistat-o cu operativitate pe tânără, reuşind totodată să recupereze prejudiciul. Banii sustraşi au fost restituiţi victimei, iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitei, urmând ca la finalizarea acestora să propună măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Impact violent între două autoturism la intrare în satul Săsar (actualizare)

Vasile Dale

Pietonii în stare de ebrietate pe drumurile publice – un pericol! 70 de şoferi care conduceau cu viteză excesivă, depistaţi de poliţiştii băimăreni

Vasile Dale

Percheziţii în legătură cu nunta cu sute de invitați și cu mireasa din Borșa, Maramureș descoperită cu coronavirus, în Oradea (foto/Video)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.