Un cititor al site-ul nostru ne-a trimis pe adresa de email [email protected] imagini foto si video cu rezultatul “actiunii de deszapezire” de pe drumul national 18, in localitatea Tautii de Sus.

Peretii caselor renovate si nu numai au fost pur si simplu pictate cu zapada amestecata cu sare si nisip dupa ce soferii utilajelor de deszapezire au “deszapezit” astazi in mare viteza.

“Buna ziua. Ma numesc Mihali Cornel si alaturat atasez o filmare, spre mediatizare, cu rezultatul “actiunii de deszapezire” efectuat de catre firma lui “Oniza” astazi in jurul orelor 16.00 pe DN 18 in localitatea Tautii de Sus.

Precizez ca utilajul se deplasa avand lama lasata pe asfalt cu o viteza de aproximativ 70-80 Km/h. Daca in urma acestui “taifun” casele arata astfel(stropite cu zloata neagra si sare) ma intreb cum or fi aratand pietonii care circulau in acel moment pe trotuar? Cu stima” este mesajul primit de la cititorul nostru.

Loading...

3 COMENTARII

  1. CORNEL MIHALI, de ce minti cu nerusinare? In filmare se vede ca masina de deszapezire merge cu maxim 40 km/ora, tu minti si spui dublu, 80 km/ora….. nu e frumos sa fi MINCINOS! Sa iti para bine ca circula utilajele si fac curat pe drum, tu dormi in casa ca un puturos…..

  2. nu viteza este relevantă ci faptul că nesimțiții in cauza au murdarit toate casele amplasate la marginea drumului. Poate mergi tu în Tăuții de Sus cu Onița să curațați casele la oameni (dacă tot te-a plătit).

  3. Băi ” Vasile” am auzit că tu cureti zapada in parcarea birourilor Urbis….ai putea sa mergi sa cureti si tu peretii caselor oamenilor din Tautii de Sus impruna cu cei de la “drumuri”…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.