BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

A EVITAT IMPACTUL: Un maramuresean si-a distrus masina pentru a nu lovi in plin o masina ce voia sa depaseasca neregulamentar (video camera bord)

Un accident de circulatie a avut loc luni la iesire din Dej spre Cluj-Napoca. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, dar soferul s-a ales cu o paguba destul de insemnata.

Şoferul unui autoturism (martorii spun că era Peugeot) a intrat în depăşirea unei coloane de maşini, pe linie continuă, moment în care din sens opus s-a apropiat o maşină condusă regulamentar de un alt şofer, un barbat de 30 de ani din Targu Lapus.

Cel din urmă, a evitat la limită impactul cu maşina aflată în depăşire, însă a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un podeţ. În urma impactului, şoferul a fost rănit, iar maşina serios avariată, scrie Gherleanul.ro.

Cu toate acestea, şoferul vinovat, cel care a efectuat depăşirea pe linia continuă, şi-a continuat drumul liniştit.

Imaginile video cu momentul respectiv au fost publicate pe Facebook, iar şoferul rănit a depus plângere la Poliţie. Urmează că oamenii legii să îl găsească pe cel care a produs accidentul rutier.

Pe IMAGINILE VIDEO surprinse de o cameră de bord se poate observa cum șoferul mașinii de Maramureș evită în ultima clipă impactul cu autoturismul conducătorului auto care intrase în depășire pe linia continuă.

Te-ar putea interesa si

A RĂMAS FĂRĂ BANI DE PAȘTE: Un băimărean a fost jefuit după o partidă de amor cu o prostituată

Vasile Dale

Poliţiştii din Baia Mare şi Tăuţii Măgherăuş, pe urmele contrabadiştilor şi ale comerciaţilor iliciţi

Vasile Dale

GĂSIŢI DE JANDARMI: Au plecat să culeagă ciuperci şi s-au rătăcit în zona Băiţa de Sub Codru

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.