BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

DIN CAUZA GHEŢII: Un TIR a derapat la Săbişa şi a blocat DN1C (GALERIE FOTO)

Continuă şirul problemelor cauzate de ninsoarea abundentă căzută în urmă cu o zi şi de gheaţa formată pe drumuri. DN1C Baia Mare – Satu Mare este acoperit cu gheaţă, iar un TIR a derapat şi s-a întors de-a latul drumului, blocând traficul. În această dimineaţă circulația rutiera se desfasoara in conditii de iarna in judet. Zapada framantata, cu grosimea, de pana la 1 cm se gaseste depusa pe DN 1C si E58, pe DN17C, Dealul Stefanitei, DN 18, intre km 156 si km 180, in Pasul Prislop.

Și carosabilul DN18 B este acoperit cu un strat de zapada framantata de pana la 1 cm.

Fulguieste la Borsa si ninge viscolit pe Dealul Stefanitei. Acolo vizibilitatea este redusa de ninsoarea viscolita, sub 100 de metri, iar vantul prezinta intensificari cu viteze de pana la 30 km/h, intre km 65 si km 68.



Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 19 utilaje si au imprsatiat 84 tone sare. De asemenea, s-a utilizat cantitatea de 1600 litri clorura de calciu.

Te-ar putea interesa si

Nenorocire: Barbat prins sub autobus. A fost resuscitat. A murit la Spital (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

REPLICA: PATRIA BANK A DEMARAT O ANCHETA INTERNA IN URMA SITUATIEI INGRIJORATOARE DE LA AGENTIA DIN BAIA MARE

Vasile Dale

I-AȚI VĂZUT? / ACTUALIZARE: Patru copii ucraineni, dispăruţi din Certeze, căutaţi de polițiști. A fost emis mesaj RO-alert în zona Sighet. Minorii au fost găsiţi

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult