Important

ATENŢIE PE CINE PRIMIŢI ÎN CASĂ: Falşi instalatori au lăsat fără 2.000 de lei un băimărean de 80 de ani

Ieri, în jurul prânzului, sub pretextul unor verificări de rutină a presiunii instalaţiei de apă, doi tineri au pătruns în apartamentul unui bărbat în vârstă de 80 de ani, din Baia Mare.

Abuzând de încrederea şi neatenţia proprietarului, cei doi tineri au sustras dintr-un dulap suma de 2.000 de lei.

Victima a reuşit să furnizeze semnalmentele celor doi tineri, iar pe baza acestor date, poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor infracţiunii de furt.

Poliţiştii maramureşeni recomandă cetăţenilor să fie atenţi în momentul în care persoane necunoscute bat la uşă, chiar dacă acestea îşi atribuie calităţi oficiale.

Solicitaţi tuturor persoanelor care vă oferă diferite servicii la domiciliu, actul de identitate şi/sau dovada că sunt autorizaţi să efectueze astfel de servicii.

În situaţia în care aţi fost înşelaţi sau aveţi suspiciuni cu privire la calităţile pretinse de anumite persoane, anunţaţi de îndată poliţia şi încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale acestora.

Trei persoane identificate de poliţişti după comiterea unui furt

Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au dus, ieri, la identificarea autorilor unui furt comis pe raza municipiului.

Astfel, în data de 8 ianuarie, în jurul orei 17.30, în faţa unui magazin situat la intersecţia bld. Traian cu bld. Republicii, trei tineri băimăreni au sustras un telefon mobil din poşeta unei femei, profitând de neatenţia acesteia. Bunul sustras a fost recuperat şi predat părţii vătămate, iar persoanele bănuite au fost identificate de poliţişti. Este vorba despre trei bărbaţi cu vârta cuprinsă între 29 şi 41 ani, toţi din Baia Mare. Unul dintre bănuiţi, în vârstă de 31 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru descoperirea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Te-ar putea interesa si

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ: COD PORTOCALIU de instabilitate atmosferică în Maramureş

Redactie

EVENIMENT: Liberalii maramureșeni au marcat Ziua Mondială a Alimentației

Redactie

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN MARAMUREȘ: Concurenţă pentru cele cinci posturi de ofiţer scoase la concurs din sursă externă

Redactie

1 mesaj

pysty ianuarie 17, 2019 at 8:36 pm

instalatorii lui peste…..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.