BREAKING NEWSRecomandate

DECIZIE CLSU BAIA MARE: Se suspenda cursurile şcolare pentru două zile

Presedintele Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta (CLSU) Baia Mare a decis in aceasta dimineata, in cadrul sedintei desfasurata la Primarie, sa suspende cursurile scolare pentru doua zile, respectiv maine, 17 ianuarie 2019, si poimaine, 18 ianuarie 2019.

Decizia a fost luata datorita fenomenelor meteorologice care sunt prognozate pentru aceasta saptamana, dar si datorita faptului ca elevii din mediul rural nu pot ajunge la scoli si licee din cauza zapezii depusa pe sosele. Si pentru copiii si parintii din Baia Mare deplasarea catre unitatile de invatamant este greoaie si, in acest context, astazi este ultima zi de cursuri pentru gradinitele, scolile si liceele din Baia Mare. Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Maramures se va conforma acestei decizii.



 

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Clipe de coşmar la o piscină din Baia Mare. Medicii au declarat decesul după ce l-au resuscitat pe marginea piscinei (actualizare)

Redactie

Claudiu a fost ucis în plină stradă, cu o singură lovitură de cuţit. Decizia judecătorilor italieni, la câteva zile după crima oribilă din Mede

Vasile Dale

ARESTAT PREVENTIV: Șoferul TIR-ului care a ucis trei oameni folosea magneți pentru tahograf. Era obosit și știa că frânele nu funcționau optim (VIDEO DRAMATIC)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult