Recomandate

BIZON ÎN TRAFICUL DIN BAIA MARE: A evitat un accident, dar a ajuns cu maşina de teren în mormanele de zăpadă de pe marginea drumului (VIDEO CAMERĂ BORD)

Un incident în trafic s-a petrecut pe Bd. Bucureşti din Baia Mare. Un şofer aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan circula pe banda 2 spre Dej, dar înainte de sensul giratoriu de la Dedeman se răzgândeşte şi schimbă, trecând pe banda 1, însă fără a se asigura.


Pe banda 1 în trafic se afla un jeep Audi, care pentru a evita accidentul frânează şi ajunge în mormanele de zăpadă adunate pe marginea drumului. Până aici nimic ieşit din comun.

Dar şoferul Daciei rulează mai departe, ca şi cum nimic nu s-ar fi petrecut. Intră în scenă un al treilea participant la trafic, un şofer aflat la volanul unui autoturism Audi, care observă cum a procedat cel cu Dacia, face slalom printre maşini pentru a ajunge în faţa sa şi pentru a-l bloca. Manevra îi reuşeşte.



Cel din nămeţi reuşeşte să iasă şi îl blochează din spate. Astfel, Dacia este blocată de doi “justiţiari”, urmând nervi şi înjurături. Noroc că nu au fost victime sau pagube materiale!

Te-ar putea interesa si

COVID-19: DE LA ORA 0.00 – Ucraina închide granițele cu România

Vasile Dale

A AJUNS LA GHERLA: Condamnată pentru furt, găsită în Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV SURSE: ”Pistol mitralieră Kalașnikov fără discuție”. Posesorii de arme din zonă au venit cu puștile la control. Anchetatorii susțin că au un cerc de suspecți, nicio persoană reținută (video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult