National

REŢINUT DE POLIŢIŞTI: Un bărbat din Budeşti, prins beat la volan în Cluj-Napoca

Poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 37 de ani, din comuna Budeşti, judeţul Maramureş, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 02.30, poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 37 de ani, din comuna Budeşti, judeţul Maramureş, care conducea un autoturism pe strada Moţilor, din municipiul Cluj-Napoca, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentrație de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

Te-ar putea interesa si

Ciolacu despre cazul Cherecheș: „Costurile de a-l prinde au fost majore. Trebuie să luăm brățări”

Vasile Dale

PRINŞI ÎN TRAFIC: Doi maramureşeni arestaţi la Dej. Ei transportau ilegal 2.000 litri alcool etilic (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

Tănăr din Baia Mare, care a urmărit şi ameninţat cu BÂTA o şoferiţă, a SPULBERAT pe trecere un bătrân, proiectându-l 10 metri (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.