EvenimentNational

MARAMURESEAN NEVINOVAT: O FEMEIE DIN VIȘEU DE SUS RĂNITĂ ÎNTR-UN ACCIDENT PRODUS LA MĂNĂȘTUREL

Un autoturism Audi a lovit violent o autoutilitară înmatriculată în judeţul Maramureş. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată la 200 de metri faţă de locul accidentului.

Din primele informații, un conducător auto în vârstă de 39 de ani din comuna Uriu, județul Bistrița-Năsăud a efectuat o manevră de depășire neregulamentară a unei autoutilitare – la volanul căreia se afla un bărbat de 37 de ani din Chișinău – și a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară care se deplasa din sens opus, condusă de un bărbat de 43 de ani din Vișeu de Sus, județul Maramureș.

În urma impactului, o femeie de 43 de ani din Vișeu de Sus – pasageră în autoutilitara lovită inițial – a fost rănită ușor și toate autovehiculele au fost avariate.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Grigore Bota alias ”Brancardierul morții” sau “Ucigașul de boschetari“ va fi pus în libertate. Criminalul în serie ar fi ucis 11 bărbați

Vasile Dale

ÎL CUNOAŞTE CINEVA? Surprins de camerele de supraveghere în timp ce fura produse cosmetice dintr-un magazin din Baia Mare

Vasile Dale

ACTUALIZARE: TRUPUL UNUI BĂRBAT A FOST GĂSIT PLUTIND ÎN APA SĂRATĂ (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.