Eveniment

PE LINIA 8: Şoferul autobuzului a uitat ușa deschisă. Viaţa călătorilor pusă în pericol (VIDEO)

Nepăsarea unui șofer putea să îi coste scump pe călătorii care circulau cu autobuzul pe care îl conducea. Dacă în urmă cu câteva săptămâni trei tineri s-au agățat de un autobuz și s-au plimbat pe bulevardele din Baia Mare, de data aceasta protagonistul poveștii este chiar un șofer de autobuz.

Este vorba despre mijlocul de transport în comun care circulă pe linia 8. Șoferul, probabil gândindu-se la altele, a uitat ușa călătorilor deschisă după ce a pornit dintr-o stație. Întreaga scenă s-a petrecut în dimineața de marţi, în jurul orei 7. Șoferul nu a dat niciun semn că ar fi observat ce se întâmplă și, din câte se pare, pentru că nimeni nu l-a atenționat, împreună cu călătorii a circulat și „aerul condiționat” de afară.

Imaginile video cu autobuzul care circulă cu viteză cu ușa deschisă au fost publicate pe rețelele de socializare.

„Cum să meargă autobuzul cu ușa deschisă cu oameni lângă ușă și cu viteză la ora 7:25. Rușine domnule șofer, data viitoare ar trebui să fii mai atent, noroc că de data asta nu s-a întâmplat nimic …”, a fost mesajul călătorului care a publicat filmarea.

sursa info ActualMM

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV CAZ SOMCUTA MARE: Procurorii băimăreni s-au prezentat doar cu un agresor în fața judecătorilor. A primit 30 zile arest preventiv

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Incendii la Dragomireşti şi Borşa (ACTUALIZARE)

Redactie

L-AŢI VĂZUT? – Să ajutăm poliţia să îl găsească pe Semeniuc Gheorghe Alexandru, dispărut din Bistra

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.