BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

ȘOCANT LA SIGHETU MARMAȚIEI: UN POLIȚIST PENSIONAR DE LA RUTIERĂ BĂTUT ÎN STRADĂ DE UN ȘOFER CĂRUIA ÎI FĂCUSE DOSAR PENAL (EXCLUSIV – ACTUALIZARE)

Caz șocant astăzi, ziua în amiaza mare, la Sighetu Marmației. Un bărbat, fost polițist la Biroul Rutier Sighetu Marmației, actualmente pensionar, a fost bătut măr ziua în amiaza mare pe o stradă din municipiul de pe malul Tisei.

Conform informațiilor noastre in jurul orei 11.30 agresorul, un bărbat în vârstă de aproximativ 40-45 ani, l-a recunoscut pe Moroz, polițist de la Rutieră – pensionar, în fața la localul Davids din Sighetu Marmației.

Fără să stea mult pe gânduri agresorul l-a lovit din senin cu pumnii în față și stomac. Martorii susțin că agresorul striga în gura mare că ar fi venit momentul să îi ”plătească” pentru dosarul penal care i l-ar fi întocmit după ce polițistul l-ar fi oprit în trafic iar șoferul a refuzat să îi fie recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Mai mulți martori au sărit în ajutorul polițistului pensionar și au sunat la 112. Imediat la fața locului au sosit mai multe echipaje ale poliției Sighet, ale Jandarmeriei Sighet, dar și un echipaj SMURD. Paramedicii l-au preluat pe polițistul rutier pensionar și l-au transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru a primit îngrijrii medicale de specialitate.

Pe de altă parte polițiștii l-au reținut pe suspect și l-au dus la audieri.

ACTUALIZARE
”Azi, 23 ianuarie, un bărbat de 58 de ani din Sighetu Marmației a sesizat politia că a fost lovit de un bărbat de 47 de ani din Tisa. Bărbatul rănit in urma agresiunii a fost transportat la spitalul din municipiu, unde a beneficiat de îngrijiri medicale. Acesta nu a necesitat internarea. In cauza a fost întocmit dosar penal iar politiștii continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor in care s-a comis fapta” a declarat pentru vasiledale.ro, Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Vom reveni

Te-ar putea interesa si

COMUNICAT IPJ Maramureș: FILMUL EVENIMENTELOR – Unul dintre agresorii polițistului local a fost arestat preventiv. Ceilalți doi sunt căutați

Vasile Dale

IPJ Maramureș – DOSAR PENAL: Fals în acte sub semnătură privată pentru două avize emise pentru același lemn

Redactie

Maramureșeanca din Coroieni, ”Pupila blondă a lui Boc”, a fost ejectată ”la cerere” din funcția de ministru secretar de stat în Ministerul de Interne

Vasile Dale

4 mesaje

bine ianuarie 23, 2019 at 9:18 pm

Nu io dat bine

Raspunde
Perta ianuarie 23, 2019 at 9:24 pm

MOROZ si-a luat-o in freza…. asa se i ntampla cand militienii se cred smecheri….. uite ca primesti somn! Ha ha ha, MOROZ ZDROBIT CA UN MOLOZ…. :)))))

Raspunde
Milițian comunist ianuarie 24, 2019 at 10:10 pm

Foarte bine. Milițienii trebuie bătuți precum torționarii, pe ei și pe mamele lor.

Raspunde
Andy ianuarie 25, 2019 at 2:13 am

Să nu uităm că acel om și-a făcut datoria când era cadru activ al Poliției, iar acum plătește pentru că…..pur și simplu a fost polițist.
Pentru ce-i care se bucură vă rog să stați liniștiți, sunt convins că sunteți oameni de nimic, dar va veni vremea când o să fiți în mâna autorităților

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.