EvenimentNational

TREI VEHICULE IMPLICATE: Maramureșean implicat într-un carambol produs lângă Gherla (FOTO/VIDEO)

Un accident rutier s-a produs miercuri în jurul orei 15,30 pe varianta ocolitoare a municipiului Gherla, în zona localității Bunești.

Din primele informații, în eveniment au fost implicat un autotren înmatriculat în București, un autoturism Volkswagen din Maramureș și un Audi din Timiș.

La locul evenimentului au intervenit echipaje medicale și de descarcerare ale pompierilor, iar polițiștii au făcut verificări.

In urma impactului, TIR-ul a fost proiectat într-un parapet de pe marginea drumului. O roată de la mașina Audi a fost ruptă.

În urma accidentului nu au fost persoane rănite și s-au înregistrat doar pagube materiale.

Conform primelor informatii, o tanara in varsta de 29 de ani, din Baciu, care circula pe directia Cluj-Napoca-Dej, ar fi intrat in depasirea unui TIR fara a se asigura corespunzator, intrand in coliziune cu un autovehicul care circula din sens opus. In urma impactului, auto condus de femeie a fost proiectat in tir. Nicio persoana nu a fost transportata la spital.

Sursa: text, foto și video – GherlaInfo.ro.

Te-ar putea interesa si

LA MUNCĂ, CU JET PRIVAT: Avion închiriat cu o sumă exorbitantă de un italian pentru a aduce la lucru 8 muncitoare românce, două din Budeşti – Maramureş (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Urmărit de poliție pe contrasens un băimărean fără permis de conducere a ajuns cu mașina în stâlp. Două persoane încarcerate – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Accident: Impact violent intre un autobuz si un autoturism in Baia Sprie (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.