BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: “Pufi”, varul fostului haiduc Bandriș – drifturi cu BMW-ul pe un drum public în centrul orașului Borșa sau filma pe altcineva? (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Imagini senzaționale ne-au parvenit din Borșa, județul Maramureș. Acolo, un tânăr aflat la volanul unui bolid BMW s-a dat ”mare șmecheraș” tocmai în centrul orașului Borșa. Nu într-o parcare, ci tocmai pe un drum public.

Culmea tupeului a fost ca imediat imaginile să fie puse o pagină de socializare. Astfel, drifturile pe care le-a făcut pe strada Floare de Colț, în imediata Spitalului de Recuperare Borșa și a Primăriei Orașului Borșa au devenit publice.

Conform martorilor la volan ar fi fost un tânăr cunoscut sub porecla de ”Pufi” – vărul celebrului fost haiduc Bandriș din Borșa (cel care a stat ascuns în munți aproape o lună de zile după ce a urcat cu Tatra pe duba mascaților, n.r.).

Alți borșeni susțin însă că ”Pufi” era cel care filma și care apoi a încărcat imaginile video pe o pagină de socializare.

Dacă e să căutăm în arhivă nici ”Pufi” nu este străin în a avea de-a face cu oamenii legii. Astfel, prin octombrie 2012, borșeanul a condus un autoturism cu care a intrat într-un local din Borșa. În mașină s-a aflat și vărul său, Badriș, cu care au provocat un scandal la o petrecere de la care nu au lipsit ”recuzitele” – drujbele! Alaturi de Pufi și Bandriș, încă trei borșeni au fost atunci acuzați de procurori de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

În cazul de față rămâne de văzut dacă polițiștii de la Rutieră din Borșa se vor autosesiza pe baza imaginilor postate tocmai de cel care ar fi fost la volan.

ACTUALIZARE

Varul fostului haiduc din Borșa ne-a contactat pentru un punct de vedere referitor la acest incident: „Nu am nicio legătură cu așa ceva. Este o defăimăare!” a spus acesta.

Te-ar putea interesa si

CAD BOLOVANI LA BORȘA: Mașină distrusă în trafic de un bolovan căzut de pe munte pe DN18 (foto/video exclusiv)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Maşină răsturnată la Budeşti, două victime

Vasile Dale

EXCLUSIV – ȘEFUL POSTULUI DE POLIȚIE SATULUNG: ”În sculptură mă refugiez și îmi încarc bateriile” (galerie foto)

Vasile Dale

1 mesaj

Un nimenu ianuarie 25, 2019 at 5:25 am

Senzationala stire!
Publica si articolul de lege prin care poate fi sanctionat de catre autoritati

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.