BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

BAIA SPRIE: Cântăreț sedus și abandonat de o femeie din Telciu! L-ar fi lăsat și fără bani și cu televizorul spart

Un bărbat din Baia Sprie acuză o femeie din Telciu că i-a furat 360 de euro și că i-ar fi spart televizorul atunci când încerca, culmea, să îl fure. Cei doi au avut o scurtă aventură în preajma sărbătorilor de iarnă.

Telenovela cu iz maramureșean a avut loc în luna decembrie a anului ce tocmai s-a încheiat. Protagoniști sunt un bărbat din Baia Sprie, cântăreț de meserie, și Marta H. o femeie din comuna Telciu.

Potrivit istorisirii bărbatului, cei doi s-au cunoscut în data de 8 decembrie la un chef. Ulterior, cei doi au rămas prieteni, continuând să păstreze legătura pe rețelele de socializare.



În 20 decembrie, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, femeia i-ar fi propus maramureșeanului să își petreacă sărbătorile de iarnă împreună. După ce au petrecut câteva zile împreună, în 29 decembrie, în prag de Revelion, bărbatul s-ar fi trezit că din portofel îi lipsesc 360 de euro, iar plasma pe care o avea în casă ar fi fost spartă.

Femeia s-ar fi făcut nevăzută cu cei 360 de euro, dar nu înainte de a încerca să ia cu ea și plasma. Televizorul ar fi fost avariat când femeia ar fi încercat să îl scoată pe ușa încăperii. Toate acestea s-au petrecut dis de dimineață, în timp ce maramureșeanul dormea.

Potrivit maramureșeanului, femeia nu s-a oprit aici, mințindu-l și că are nevoie de bani pentru a rezolva diverse probleme de sănătate: „M-a mințit că tatăl ei trebuie să plece să facă un tomograf la Năsăud și îi trebuie 200 de euro. I-am trimis pe numele mamei sale, prin transfer bancar. Am sunat-o pe mama ei și i-am cerut banii, însă m-a înjurat și m-a amenințat că vine în Baia Sprie și mă bate”, mărturisește păgubitul.

Se pare că femeia a părăsit deja țara, fiind în acest moment în străinătate. Pe numele său, bărbatul a depus o plângere pentru furt, care a ajuns al Poliția Năsăud:

„În 15 ianuarie, un bărbat din Maramureș a sesizat faptul că la sfârșitul lunii decembrie o femeie din Telciu i-ar fi sustras o sumă de bani și i-ar fi distrus un televizor. În cauză sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Crina Sîrb. (Sursa foto si text: Bistriteanul.ro)

Te-ar putea interesa si

Investiții la SJU Baia Mare – Crearea unui spital modular în cadrul Spitalului Județean „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare

Vasile Dale

PRELUARE EMM: Li se rupe de familia băimăreană. Liberalii țin în continuare întâlniri cu alegătorii deși în staful de campanie a fost confirmat al doilea caz de COVID-19

Redactie

Un al doilea profesor de la Seminarul Teologic din Baia Mare pleacă din instituție din cauza acuzațiilor privind relații nepotrivite cu elevele minore

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult