Maramuresul Istoric

CONTRABANDĂ LA FRONTIERA DE NORD: Focuri de armă şi ţigări confiscate la Bistra

Ieri, 28 ianuarie, în jurul orei 23.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană.

Poliţiştii de frontieră au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Bistra, județul Maramureș, un grup de persoane care transporta colete voluminoase, de la frontiera de stat spre interiorul țării.



Ei au acționat imediat pentru interceptarea celor în cauză, folosind somarea prin voce, moment în care bărbații au abandonat coletele și au încercat să fugă.

Astfel, au folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată cei în cauză nu s-au supus, dispersându-se în direcții diferite.
Imediat, au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin despre eveniment. La fața locului au fost descoperite 12 colete cu țigări care au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 5.936 pachete țigări, în valoare de aproximativ 70.000 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la finalizare urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

 

Te-ar putea interesa si

VREM SĂ FIE UCIŞI POLIŢIŞTII? UN SINGUR POLIŢIST LA REPEDEA!!! ŞEFUL DE POST TRIMIS ÎN MISIUNE

Vasile Dale

FOTO: Incendiu la o casă din Vadu Izei. Un bărbat cu arsuri, transportat la spital

Redactie

ÎN COMĂ PROFUNDĂ – Șoferul din Borșa care a intrat cu mașina de teren într-un stâlp a fost transferat cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult