EvenimentNationalRecomandate

APEL UMANITAR. Ajută-l pe Arnold să trăiască. Colegul nostru are nevoie de operație în SUA

Fost culturist de performanţă, preşedintele Clubului Sportiv Hercules GYM Zalău, iar mai apoi proprietarul televiziunii pe internet ZTV.ro, corespondent Antena 1 si Antena 3, Arnold Schlachter se află acum la cumpăna dintre viaţă şi moarte. Diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă, zălăuanul în vârstă de 44 de ani a făcut deja o operaţie în America, dar are nevoie de încă o intervenţie chirurgicală, pentru a învinge cancerul şi pentru a putea avea din nou o viaţă normală.

Cine nu îl știe pe Arnold Schlachter? Cu un prenume predestinat, zălăuanul devenise la un moment dat unul dintre cei mai cotaţi culturişti din Sălaj. Cam atunci l-am cunoscut şi eu. Pe la începutul anilor 2000…

Construit bine, simpatic şi tot timpul cu zâmbetul pe buze. Un pic şi vorbăreţ. De fapt, puţin mai mult, dar haios şi plin de viaţă. Te făcea să te simţi bine.

Culturist de performanţă şi preşedinte de club sportiv

Scriam destul de mult despre el la cotidianul Magazin Sălăjean, acolo unde eram reporter sportiv.

Scriam despre el, despre sala de forţă pe care o conducea el, amplasată undeva la Clubul Tineretului. Scriam mult şi despre elevii lui, deoarece cu avântul său tineresc a reuşit să înfiinţeze un club sportiv, CS Hercules GYM Zalău.

Câţiva ani, chiar a avut rezultate la Campionatele Regionale, dar şi la Campionatele Naţionale.

Cum a trecut de la intervievat, în spatele microfonului şi a camerei video

Între timp, începuse să îi tragă cu ochiul mass-media. A început să îi placă mult, dar nu ca şi intervievat, ci ca reporter. Adică, voia să treacă el în spatele microfonului şi a camerei video.

A început să îmi tot spună şi să îmi arate proiectul său, cu o televiziune, dar nu la televizor, ci pe internet!? Ca mulţi alţii, am crezut că a luat-o puţin pe arătură.

El a fost însă ferm şi într-o bună zi, mi-a demonstrat că proiectul său a fost finalizat. A început atunci mania ZTV.ro.

În doar câteva luni, televiziunea sa de pe internet a făcut furori, iar în timp a reuşit să devină unul dintre cele mai vizualizate portaluri din Sălaj! Sigur, cifrele sale de audienţă a adus şi invidia ziarelor din Sălaj care s-au văzut depăşite pe reţeaua online de siteul lui Arny.

Pentru asta, însă, el a muncit foarte mult. Împreună cu Anca Părău – iubita sa, care ulterior a devenit şi soţia sa – au fost ani la rând prezenţi la faţa locului, fie că a fost vorba de accidente sau evenimente de pe raza judeţului, fie că a fost zi sau noapte.

Promptitudinea sa şi ştirile sale “calde” l-au făcut şi corespondentul unor televiziuni naţionale, precum Prima TV sau Antena 3…

Arny, cel care ne făcea să râdem cu gura la urechi

Nu numai la muncă, ci şi la distracţie, era campion, astfel că la întâlnirile colegilor din presă, era cel cu buna dispoziţie. Cu bancurile sale, ne făcea să râdem cu gura la urechi. Şi el râdea de glumele sale, dar şi de râsul nostru. Avea o satisfacţie maximă, că ne-a făcut să se simţim bine…

Din cauza unor nimicuri, exista – de ceva timp – o răceală între noi doi. Fără răutăţi, doar că nu am mai discutat.

Pe mai întâlneam la conferinţe de presă, la evenimente, ba şi la chefuri, dar parcă Arny nu mai era el.

Parcă îi dispăruse zâmbetul de pe faţă şi parcă gândurile sale erau în alte părţi. În plus, slăbise destul de mult.

Ultima înfăţişare din spatele camerei video, la Gala Presei din decembrie

Ne-am întâlnit ultima dată la finalul anului trecut, când Asociaţia Jurnaliştilor din Sălaj a organizat Gala Presei, la sala de conferinţe de la TenarisSilcotub. Era subţirel, dar arăta bine.

A filmat evenimentul, iar în momentul în care deputatul Lucian Bode a acordat un premiu redacţiei ZTV Zalău, în faţă a ieşit Anca, soţia sa…

Astăzi, mă uitam pe net, şi rămân şocat. Cică, Arnie, are nevoie de noi ca să poată trăi. Lângă text, o poză cu el pe patul unui spital, conectat la mai multe aparate.

Am rămas fără reacţie. Nu mai ştiam ce să fac sau să zic. Însă, timpul este preţios şi alături de voi, toţi oamenii cu suflet mare, trebuie să ne mobilizăm pentru ca puştiul Aidan Schlachter să mai poată spune TATĂ.

O operaţie în Statele Unite ale Americii îi poate salva viaţa

Arnold a fost diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă (organe afectate: corzi vocale, laringe, faringe, trahee și esofag; necesită reconstrucție de esofag).

Din păcate, boala sa a fost depistată în fază avansată.

Acum două săptămâni, el a fost operat la o clinică din Statele Unite ale Americii şi acesta a fost primul pas către salvarea vieții lui Arnie!

Pentru a avea șanse să trăiască, directorul de la ZTV Zalău trebuie operat încă o dată.

Doctorii de peste Ocean spun că, fără o a doua operaţie, Arnold nu poate trăi mai mult de un an!?!

Intervenţia chirurgicală este una complexă şi costisitoare, astfel că familia Schlachter trebuie să strângă în cel mai scurt timp suma de 100.000 de dolari.

Salvarea vieții lui Arnold depinde de noi, depinde de tine.

Implică-te și tu pentru a-i da o șansă la viață!

____________________________________________________

Donează aici pentru Arnold Schlachter:

RO35RZBR0000060013190890

Raiffeisen Bank Zalău

Se pot face donaţii şi prin PayPal la:

[email protected].

_____________________________________________________

Sursa text si foto: Călin Onicaș, sportulsalajean.ro.

Te-ar putea interesa si

IPJ MARAMUREȘ PIERDE CU PRESA ÎN JUSTIȚIE. Amenda de 2 mii lei dată de agenta de poliția L.A.I. jurnalistului Nicu Iuga a fost anulată definitiv

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Explozie la Cluj Napoca – O femeie carbonizată, două persoane cu arsuri

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Un adolescent beat și fără permis s-a izbit cu maşina de un stâlp pe Calea Mireşului din Şomcuta Mare. O persoană incarcerată – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.