BREAKING NEWSRecomandate

SOFER INCONȘTIENT: Doi tineri transportați pe DJ184 Baia Sprie – Cavnic în portbagajul unui autoturism (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Imagini incredibile au fost surprinse astăzi pe drumul județean 184 Baia Sprie – Cavnic, între localitățile Șurdești și Cavnic. 

Inconștiență sau teribilism? Șoferul unui autoturism Hyndai a permis ca doi tineri să călătorească tocmai în portbagajul mașinii.

Pe lângă frigul îndurat de cei doi pasageri ”clandestini”, cei doi tineri puteau oricând păți ceva.



Mai ales că la un moment dat, pe imagini se vede clar cu intră într-o depășire neregulamentar într-o zonă cu linie dublă continuă și curbe periculoase.

Cel care a filmat incidentul a alertat poliția la 112. I s-a spus că un echipaj va ieși în trafic să oprască autoturismul.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor oficiale conducătorul auto a fost identificat. ”Pe strada Independenței din Cavnic polițiștii din Cavnic au oprit în urma unei sesizari la 112 un autoturism ce era condus de un barbat în vârstă de 22 ani, din Cavnic. Acesta a fost sancționat contravențional conform legii. Mulțumim pe aceasta cale cetățenilor care i-au atitudine și ne sesizează diferite situații care pun în pericol participanții la trafic” a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Haos şi în Maramureșul Istoric. Accidente și blocaje pe DN18 în pasul Hera

Redactie

VIDEO: Inconștienții de la volan – Fac orice pentru a-și urca videoclipurile pe TIK-TOK. Poliția când îi va lăsa fără permis?

Vasile Dale

Cum te poate ajuta un antrenor de poker să devii profesionist

Vasile Dale

1 mesaj

iosif februarie 3, 2019 at 12:02 pm

Chevrolet Aveo este masina din imagine…….

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult