Eveniment

CERŞETORIE ÎN BAIA MARE: O mamă care şi-a trimis copilul la cerşit s-a ales cu dosar penal

Oferind bani cerşetorilor nu faceţi decât să încurajaţi exploatarea umană şi comportamentele antisociale! Mila nu diminuează fenomenul cerşetoriei şi tocmai banii pe care îi oferiţi îi menţin pe cerşetori pe stradă! Iar sumele obţinute de copiii cerşetori nu rămân niciodată la ei.


Poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare s-au sesizat din oficiu ieri, 07 februarie, cu privire la comiterea infracţiunii de exploatare a cerşetoriei. A fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările faţă de o femeie de 38 de ani, domiciliată în judeţul Timiş, care locuieşte fără forme legale în Baia Mare.

Primele verificări efectuate au relevat că femeia şi-a determinat fiul de 9 ani, în repetate rânduri, să apeleze la mila şoferilor care aşteaptă la semafoarele electrice, pentru a obţine sume de bani. La finalul zilei, toţi banii strânşi de minor erau „confiscaţi” chiar de propria mamă.

Te-ar putea interesa si

Alai cu preoţi şi funcţionari publici la deschiderea unui drum de doi kilometri ce duce spre… NICĂIERI

Vasile Dale

RAMBO ESTE DUPĂ GRATII: Sătmăreanul în vârstă de 24 care a băgat spaima în polițiștii maramureșeni a fost arestat preventiv (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Foc la fosta cantină a AGECOM Baia Mare. Doi oameni intoxicaţi duși la spital

Redactie

1 mesaj

Cetateanul februarie 8, 2019 at 6:20 pm

Saracia este umbra capitalismului, fata „nepromovata” . Pana munca nu o sa fie normata si asa-zisii angajatori care nu-si pastreaza pe termen lung nici un angajat nu o sa fie ei sanctionati ,societatea nu are cum sa functioneze in mod normal .
Saracia se rezolva doar prin echitate sociala, ceea ce nu mai exista demult in capitalism, polarizarea este din ce in ce mai accentuata si vizibila, singura solutie este social-democratia .

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.