Oferind bani cerşetorilor nu faceţi decât să încurajaţi exploatarea umană şi comportamentele antisociale! Mila nu diminuează fenomenul cerşetoriei şi tocmai banii pe care îi oferiţi îi menţin pe cerşetori pe stradă! Iar sumele obţinute de copiii cerşetori nu rămân niciodată la ei.


Poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare s-au sesizat din oficiu ieri, 07 februarie, cu privire la comiterea infracţiunii de exploatare a cerşetoriei. A fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările faţă de o femeie de 38 de ani, domiciliată în judeţul Timiş, care locuieşte fără forme legale în Baia Mare.

Primele verificări efectuate au relevat că femeia şi-a determinat fiul de 9 ani, în repetate rânduri, să apeleze la mila şoferilor care aşteaptă la semafoarele electrice, pentru a obţine sume de bani. La finalul zilei, toţi banii strânşi de minor erau „confiscaţi” chiar de propria mamă.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Saracia este umbra capitalismului, fata “nepromovata” . Pana munca nu o sa fie normata si asa-zisii angajatori care nu-si pastreaza pe termen lung nici un angajat nu o sa fie ei sanctionati ,societatea nu are cum sa functioneze in mod normal .
    Saracia se rezolva doar prin echitate sociala, ceea ce nu mai exista demult in capitalism, polarizarea este din ce in ce mai accentuata si vizibila, singura solutie este social-democratia .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.