Tara Lapusului

PĂGUBITĂ DE DOUĂ ORI: O femeie din Târgu Lăpuş a sesizat poliţiştii cu privire la un furt şi s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă

O femeie din Târgu Lăpuş a fost „păgubită” aseară de două ori: a rămas fără lemnele sustrase de persoane necunoscute dar şi fără ţigările de contrabandă găsite de poliţiştii care au efectuat cercetarea la faţa locului în urma sesizării furtului.


Practic, poliţiştii oraşului Târgu Lăpuş au fost sesizaţi cu privire la comiterea furtului aseară, la ora 21.00. Victima, o femeie domiciliată în oraş, le-a precizat poliţiştilor că persoane necunoscute au pătruns într-o anexă gospodărească de unde au sustras lemne.

Deplasaţi la faţa locului pentru a desfăşura activităţi specifice în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului, poliţiştii au găsit peste 1.700 pachete cu ţigări de contrabandă. Întrucât femeia nu a putut prezenta documentele legale de provenienţă, ţigările în valoare de peste 17.000 de lei au fost ridicate de poliţişti.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii au întocmit două dosare penale, unul pentru furt calificat şi celălalt pentru contrabandă. În ambele cazuri se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Cel mai pufos cozonac tradiţional de Paște a fost premiat la Târgu Lăpuș

Redactie

TÂRGU LĂPUŞ: Trei victime, în urma unui accident rutier petrecut pe str. L. Rebreanu

Vasile Dale

DOI MORTI IN ITALIA: SOTUL UNEI MARAMURESENCE DIN TARA LAPUSULUI A MURIT INECAT INTR-UN CANAL DE IRIGATIE (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.