BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO EXCLUSIV: REVOLTĂTOR – BOLIDUL LUI GABRIEL OPREA PARCAT AIUREA LA BORȘA. PIETONII SĂ CIRCULE PE ȘOSEA NU PE TROTUAR

Astăzi, 9 februarie 2019, la Borșa, are loc întâlnirea Regională Nord-Vest a Uniunii Naționale pentru Progresul României. La aceast eveniment participa și președintele UNPR, Gabriel Oprea, fost ministru de interne.

Gabriel Oprea, a coborat din luxosul bolid astăzi iar șoferul acestuia a lăsat pur și simplu mașina pe trotuar. Pur și simplu nu i-a păsat nici că pietonii nu mai pot trece prin zona Casei de Cultură din Borșa (centrul orașului, n.r.). Ei sunt nevoiți să iasă pe partea carosabilă a DN18.

Mai mult, de la jumătate de mașină este pe un sens al DN18 și pune în pericol siguranța rutieră din zona. Oare poliția locală sau poliția rutieră din orașul de la poalele Pietrosului nu au văzut acest lucru. Pentru că cititorii care ne-au trimis fotografiile susțin că de aproape o oră traficul rutier în zonă este îngreunat.

La ședința din Borșa participă președinții și secretarii generali ai formațiunii politice din județele Maramureș, Bistrița-Năsăud, Cluj-Napoca, Sălaj, Satu Mare și Bihor.

Oamenii UNPR se vor intâlni la Casa de Cultură a orașului Borșa, fiind programată pentru 15 minute o conferință de presă. Cel mai probabil discuțiile se vor axa pe strategia adoptată de UNPR pentru alegerile din acest an, respectiv la europarlamentare si prezidențialele din toamnă. UNPR se pregătește și de alegerile locale de anul viitor, aici fiind bătălia cea mai dificilă.

Să mai spunem și faptul că fostul ministrul ministru de interne a fost implicat în scandalul morții polițistului Bogdan Gigina pe vremea când deținea funcția respectivă în Guvernul României.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Polițiști înjurați și umiliți în timpul unei intervenții din Baia Mare. Legislația proastă le ”dă aripi șmecherașilor de carton”

Vasile Dale

Un bărbat din Sighetu Marmației a fost reţinut şi arestat preventiv pentru tâlhărie

Vasile Dale

TRAGEDIE LÂNGĂ JIBOU: Un maramureşean de 39 de ani a murit în timp ce executa lucrări de exploatare a lemnosului

Redactie

2 mesaje

Nu votez februarie 9, 2019 at 7:18 pm

De al dracu nici nu i votez

Raspunde
Om simplu februarie 18, 2019 at 11:57 pm

Nesimțiți politicii din ziua de azi….o sa aibă voturi

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.