BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

Ziua Indragostitilor Mai Dulce. Felia de a doua zi

Mai dulce

Vine primăvara, băieți. CSF? NCSF! O aglomerație de sărbători care le fac pe toate să suspine. Degeaba te-ai purtat bine tot anul, dacă acum pici examenul, ești terminat. De 14 februarie, 1 martie și 8 martie trebuie să fii atent, foarte atent cu ea. Să vii cu vorbele frumoase pregătite de acasă și să bagi mâna adânc în buzunar. Asta, dacă vrei să eviți drama. Și durerile de cap.

Ei, exagerez. Oricum, ele fac asta tot timpul. Exagerează. Și, de cele mai multe ori, funcționează. Adevărul este undeva pe la mijloc, dar cert e că trebuie să ne pregătim puțin pentru acest început de primăvară. Să știți că pe femei nu le impresionează neapărat valoarea cadoului, ci felul în care el a fost ales. Dacă știi să alegi darul, poarta ți se va deschide. Și nimic nu le impresionează mai mult decât ceva dulce, un buchet de flori și… să zic, să nu zic? Un inel, da, dar asta doar dacă ești pregătit să recurgi la artileria grea.

În celelalte aspecte nu vreau să mă bag, dar cât privește desertul, știu exact locul de unde trebuie să-l procuri. Cofetăria Mai Dulce, situată chiar în centrul Băii Mari (Bd. București nr. 8) este pregătită să preia comenzi speciale de torturi personalizate, la care nicio femeie nu va rămâne indiferentă. Opțiunile sunt practic, infinite, în ceea ce privește aspectul torturilor, fie că vei alege o glazură de ciocolată, una roșie sau roz sau un tort acoperit cu pastă de zahăr, cu imagine printată sau figurine. Nu trebuie să lipsească mesajele scrise, de la un simplu “La mulți ani!”, la scurte declarații de dragoste, precum și simbolurile primăverii și ale iubirii. Căci, de fapt, tot ceea ce își doresc femeile este să știe (și să li se repete mereu) că sunt iubite fără măsură și apreciate pentru calitățile lor.

Am început cu aspectul tortului, pentru că primul impact asupra ei va fi cel vizual. Desigur, însă, că pentru menținerea bunei impresii la fel de important este și gustul. El trebuie să fie rafinat, în combinații clasice sau îndrăznețe, după cum e firea persoanei iubite. Ciocolata dă rareori greș, fiind apreciată de marea majoritate a femeilor; un mousse bogat de ciocolată poate fi combinat cu succes cu o cremă de fructe de pădure sau cu una de caramel. La fel de ispititoare, însă, este și combinația de cremă de ciocolată cu cremă de cafea sau de rom, ori chiar cu cremă de vanilie. Pentru cele care nu apreciază ciocolata, aș recomanda combinația de cremă de nuci și cremă de iaurt, sau mousse-ul de ciocolată albă și crema de fructe de pădure.

Da, știu că va fi greu să te hotărăști. Mai ales că femeile sunt, de multe ori, imprevizibile. Dar cu un tort de la Cofetăria Mai Dulce îți garantez că nu vei da greș. Și că, a doua zi dimineață, veți sta amândoi în pat, iar ea se va lipi drăgăstos de tine și îți va spune: “Iubitule, ai fost minunat!”. Și apoi va lua o bucățică din felia ta de tort și o va savura satisfăcută.

 

Te-ar putea interesa si

Accident feroviar: Trenul Baia Mare – Debrecen a lovit un trailer

Vasile Dale

Cadrele didactice cu titlul de doctor, apărate în instanță de SLI MM

Redactie

PREVENIRE: Acțiuni de verificare în contextul stării de alertă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.